Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015

Creta Maris Beach Resort: 1000 εξαιρετικές κριτικές!


- 1000 εξαιρετικές κριτικές & μια γιορτή αφιερωμένη στους Κριτές & Επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort! 

Την εμπιστοσύνη τους και την προτίμησή τους αποφάσισαν να δείξουν 1000 επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort, μέσω της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας TripAdvisor, στη διάρκεια των τελευταίων τριών χρόνων. Το ξενοδοχείο γιόρτασε τη διάκρισή αυτή με μια καλοκαιρινή γιορτή, ευχαριστώντας με αυτόν τον τρόπο τους επισκέπτες και τους συνεργάτες του! 
Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα επίσημο βραβείο που να απονέμεται για την επίτευξη 1000 εξαιρετικών κριτικών που αποσπά κανείς από τους επισκέπτες του, ωστόσο η αξία τους παραμένει εξαιρετικά υψηλή για την επιχείρηση αλλά και τους συντελεστές της.
Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που το Σάββατο, 8 Αυγούστου, το Creta Maris διοργάνωσε ένα καλοκαιρινό πάρτι στις εγκαταστάσεις του, παρέα με τους συνεργάτες, την ομάδα και φυσικά τους επισκέπτες του! 
Χίλια μηνύματα που έρχονται να υπενθυμίσουν για μια ακόμη φορά πως οι γνώμη των επισκεπτών είναι που κάνει τη διαφορά! Μηνύματα χαράς, αγάπης, υποσχέσεων για επιστροφή και πάνω από όλα ευχαρίστησης συντελούν τις 1000 κριτικές που συγκέντρωσε το Creta Maris Beach Resort στο διάστημα των τελευταίων τριών χρόνων, μέσω του TripAdvisor. 
Μία διάκριση που ήρθε έπειτα από πολύ δουλειά, μεράκι και πάνω από όλα την προσφορά της γνήσιας κρητικής φιλοξενίας! 
Μία διάκριση - αποτέλεσμα της εγκαθίδρυσης συνεχούς και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους επισκέπτες! 
Μία διάκριση… Χίλιες Επιβραβεύσεις! 
Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου