Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

«Στήριξη της Επιχειρηματικότητας στον Τουρισμό» από τη ΝΔ


Με αφορμή την τοποθέτησή του ως συντονιστή στην Ομάδα Εργασίας «Στήριξη της Επιχειρηματικότητας στον Τουρισμό» του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, το μέλος του τομέα Νίκος Ασπιώτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την εμπιστοσύνη του, καθώς και τον Βουλευτή Κέρκυρας Στέφανο Γκίκα για την πρωτοβουλία του, τηρώντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις σε ότι αφορά τον Τουρισμό. 
Η Κέρκυρα δίνει δυναμικό παρόν, στα κέντρα αποφάσεων και στην διαμόρφωση πολιτικής σε αυτό το νευραλγικό κομμάτι της Τοπικής και Εθνικής οικονομίας, έχοντας μάλιστα και ο ίδιος ο βουλευτής Κέρκυρας, συμμετοχή ως κοινοβουλευτικό μέλος στον Τομέα Τουρισμού, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία που έχει ο Τουρισμός για την Κέρκυρα και γενικά για την Πατρίδα μας.
Θα ήθελα να αναφέρω την άψογη συνεργασία μας με τον Βουλευτή Δωδεκανήσου και τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας Μάνο Κόνσολα, στη διαμόρφωση του Νέου Στρατηγικού Σχεδίου στον τομέα του Τουρισμού, που ο Πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα παρουσιάσει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου Στρατηγικού Σχεδίου της ΝΔ για την «επόμενη μέρα». 
Η Νέα Δημοκρατία έχει θέσεις, Ολοκληρωμένο Σχέδιο και Πρόγραμμα για να κυβερνηθεί επιτέλους η Χώρα μας, μετά την τυχοδιωκτική πολιτική ακυβερνησίας που κύριος ηθικός αυτουργός είναι ο Αλέξης Τσίπρας. 
Στον τομέα του Τουρισμού μετά την επιτυχημένη θητεία της Κας Όλγας Κεφαλογιάννη, με ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις και έργο που είχε εμφανή αποτελέσματα, η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου περιήλθε σε απραξία δημιουργώντας καίρια προβλήματα στον τομέα του Τουρισμού που πρέπει να επιλύσουμε. Και καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Ασπιώτης: « Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του Τουρισμού, που κράτησε όρθια την χώρα, αυτή την δύσκολη περίοδο. Πάλεψαν σαν πραγματικοί ήρωες. Μετά την παρουσίαση του Προγράμματος, θα έχουμε τον χρόνο να συζητήσουμε εκτενέστερα την ενότητα του Τουρισμού ώστε να καταλάβουν οι πολίτες, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που μπορεί με σοβαρότητα να κυβερνήσει αυτό τον τόπο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου