Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Best living Elies -BLE- Events 2015


Φέτος, το καλοκαίρι του 2015, το ξενοδοχείο “sifnos elies resorts” εστιάζει στην ομορφιά του να ζεις στιγμές που έχουν κάτι από το μπλε της Ελλάδας, το μπλε του νησιού, το μπλε της θάλασσας και το ble του καλύτερου τρόπου να ζεις, του “best living at elies resorts”. 
Το μπλε είναι μία μικρή μονοσύλλαβη εύκολη λέξη που μπορεί να ακουστεί παντού, να γραφτεί παντού και να προκαλέσει. 
Μπλε είναι το blue (Αγγλικά) 

Μπλε είναι το bleu (Γαλλικά) 
Μπλε είναι το blu (Ιταλικά) 
Μπλε είναι το blau (Γερμανικά) 
Μπλε είναι το blé B est L iving E lies
Events 2015 
25/6/2015 – 25/9/2015 – Έκθεση Φωτογραφίας Στα πλαίσια του ble, στο χώρο του ξενοδοχείου θα φιλοξενηθεί η έκθεση φωτογραφίας του ξεχωριστού φωτογράφου Στέφανου Κόντου, με τίτλο Greece Underwater. 
Ο Στέφανος Κόντος με concept το “On a single breath”, θα μας μεταφέρει σε μια βιωματική φωτογράφιση του βυθού όπου το μπλε γίνεται εμπειρία, γίνεται blé. 
8/8/2015 – Ζωντανή Μουσική και Δρώμενα Κορύφωση της καλοκαιρινής περιόδου, θα αποτελέσει το Σάββατο 8/8/2015, όπου με φόντο το πιάνο το σαξόφωνο και τα τραγούδια που μας δημιουργούν αισθήματα, το ble θα βιωθεί οπτικά, ακουστικά, αλλά και γευστικά. 
Με τη μουσική σε ρόλο πρωταγωνιστή λοιπόν, όλοι μαζί θα γιορτάσουμε το καλοκαίρι στο elies resorts, μέσα από γεύσεις του σεφ, ποτά του barman κα εικόνες που θα μας... Βυθίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου