Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παρουσία της Carlson Rezidor στην Κρήτη...


... με το Radisson Blu Beach Resort 

Από το 2016 θα λειτουργήσει, πλήρως ανακαινισμένο, υπό την "ομπρέλλα" της Carlson Rezidor, και συγκεκριμένα της αλυσίδας Radisson Blu, το γνωστό μας Minos Imperial, της οικογένειας Γενιατάκη, στην Μίλατο Λασιθίου.
Η αλυσίδα Radisson Blu, είναι μια αλυσίδα πολυτελείας της  Carlson Rezidor, και αυτή τη στιγμή έχει παρουσία στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας.
" Είμαστε ευτυχείς που θα έχουμε παρουσία στην Κρήτη και συνεργασία με την οικογένεια Γενιατάκη", δηλώνει  ο Wolfgang M. Neumann, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Rezidor, και συμπληρώνει: " Η οικογένεια Γενιατάκη, με 32 χρόνια παρουσίας στην ξενοδοχειακή αγορά επέλεξε να συνεργαστεί με τον όμιλό μας, επιδιώκοντας να παντρέψει την τοπική κουλτούρα, με την γνώση ενός διεθνούς ομίλου".
Το Radisson Blu Beach Resort, θα ανοίξει πλήρως ανακαινισμένο υπό την "ομπρέλλα" της Radisson Blu το 2016, πλήρως ανακαινισμένο.
ΤΑ 318 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου, με τις μοναδικές παροχές τους και την εμπειρία της εταιρίας, θα προσφέρουν στους φιλοξενούμενους μοναδικές υπηρεσίες.
Καλές δουλειές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου