Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Διάκριση καινοτόμου καταστήματος για την Ideales


Οι διακρίσεις για τoν Όμιλο Ideales συνεχίζουν να έρχονται. 
Αυτή τη φορά, η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρία στον κλάδο της πισίνας και των σπα με εκτενέστατο Δίκτυο Εξυπηρέτησης Πελατών, απέσπασε Bronze Award* στην κατηγορία «Καινοτόμο Κατάστημα», στα Sales Excellence Awards 2015. 
Στο πρότυπο κατάστημα Ideales στην Βουλιαγμένης 52, κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την ασύγκριτη εμπειρία μιας Piscines Ideales - the eco pool® ή/και ενός μοντέλου υδροθεραπείας Ideales Spa, με τη μοναδική υπηρεσία Test Dive®.
Ταυτόχρονα μπορεί να εξερευνήσει όλη την γκάμα των αξεσουάρ και αναλώσιμων της Ideales. Το συγκεκριμένο βραβείο επιβραβεύει την πελατοκεντρική φιλοσοφία της Ideales, καθώς και την προσήλωση της στη δημιουργία καινοτόμων καταστημάτων που μεταμορφώνονται σε χώρους παροχής εμπειριών, για να προσφέρουν ολοκληρωμένες και καινοτόμες υπηρεσίες στους επισκέπτες της. 
Οι πρακτικές και οι υπηρεσίες της Ideales στοχεύουν πρωταρχικά στην υπέρβαση των προσδοκιών των Πελατών της, προσφέροντας τους την μοναδική «ideales εμπειρία». 
Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ideales κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης, κατά την τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 
Τα Sales Excellence Awards 2015 είναι τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης Πελατών σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους και διοργανώθηκαν για 3η χρονιά από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος σε συνεργασία με την Boussias Communications. 
Οι αξιολογήσεις διενεργήθηκαν από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς, διακεκριμένων ακαδημαϊκών και μελών του Δ.Σ. του Ι.Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου