Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Το Porto Carras Grand Resort στην έκθεση ITB στο Βερολίνο


Το Porto Carras Grand Resort συμμετείχε στην διεθνή τουριστική έκθεση ITB στο Βερολίνο στις 4-8 Μαρτίου 2015. Η έκθεση αυτή αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς συμμετείχαν 189 χώρες, 11.000 εκθέτες σε χώρο 160.000 τμ. και πάνω από 170.000 επισκέπτες. Στο stand του Porto Carras Grand Resort η παρουσία των Tour Operators, αλλά και του Γερμανικού κοινού ήταν μεγάλη, εκφράζοντας τη μεγάλη αγάπη τους για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για τη Χαλκιδική. 
Ειδικότερα, πλήθος τουριστικών πρακτορείων πολλών χωρών επισκέφτηκαν το περίπτερο του Porto Carras με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον για νέες συνεργασίες. Το feedback που έλαβαν οι εκπρόσωποι του Porto Carras από τους επισκέπτες της έκθεσης είναι πως η Χαλκιδική φαίνεται πως θα "ανοίξει βηματισμό" με ικανοποιητικό αριθμό προκρατήσεων από τη γερμανική αγορά. 
Το Porto Carras Grand Resort με τη διαρκή παρουσία του, σε όλες τις εκθέσεις υψηλού ενδιαφέροντος, έχει στόχο να αναβαθμίσει τον τουρισμό της Χαλκιδικής, αναδεικνύοντάς την ως τον ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του έτους, τόσο στις κλασικές μορφές τουρισμού, όσο και στις εναλλακτικές.
Το συγκρότημα Porto Carras άλλωστε διαθέτει όλες τις υποδομές που το καθιστούν τον κορυφαίο προορισμό για τους Ευρωπαίους τουρίστες, προσφέροντας διαρκώς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και επιδιώκοντας την συνεχή ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Γι αυτό τα τελευταία χρόνια επιδιώκει με κάθε τρόπο να φιλοξενεί υψηλού επιπέδου διοργανώσεις για την ανάδειξη του αθλητισμού, της γαστρονομίας, της υγείας & ευεξίας κ.ά. Οι σύγχρονες υποδομές που διαθέτει το πολυτελές συγκρότημα Porto Carras, όπως τα δύο Κέντρα Θαλασσοθεραπείας και Spa, το διεθνών προδιαγραφών γήπεδο Golf 18 οπών, η ιδιωτική Μαρίνα με 315 θέσεις ελλιμενισμού, το μεγαλύτερο και ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένο Συνεδριακό Κέντρο της Βόρειας Ελλάδος, ο Ιππικός Όμιλος, το Tennis Club εννέα γηπέδων, ο Καταδυτικός Όμιλος, ο Ναυτικός και Ιστιοπλοϊκός Όμιλος και ο μεγαλύτερος βιολογικός αμπελώνας της Ελλάδος προσφέρουν στους επισκέπτες του μία ολοκληρωμένη εμπειρία της ταυτότητας της Χαλκιδικής, αλλά και μια ολοκληρωμένη τουριστική εμπειρία συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου