Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Αισιοδοξία και θετικό κλίμα, αλλά και στοιχεία, στην ΙΤΒ για την Ελλάδα


- 12,8% αυξημένες εμφανίζονται οι κρατήσεις προς Ελλάδα, όταν η μέση αύξηση στη Γερμανία είναι 3,5%
- Περισσότερες πτήσεις και νέους προορισμούς από την Condor
- Πρόσκληση Ριφάϊ σε Κουντουρά για επίσημη επίσκεψη
- Συνέχεια της προσπάθειας στον Τουρισμό και συνεργασία με όλους τονίζει συνεχώς η Έλενα Κουντουρά, η οποία ως "πρωτάρα" τα πάει εξαιρετικά
- Σύσσωμη και ενωμένη η τουριστική  Ελλάδα και όχι μόνο στην ΙΤΒ
- Συναντήσεις της Έλενας Κουντουρά με Γιώργο Χατζημάρκο, Πέτρο Τατούλη, Κώστα Μπακογιάννη και Απόστολο Τζιτζικώστα για καλύτερο συντονισμό 
- Στην Ελλάδα το γαμήλιο ταξίδι γιου Γερμανίδας υπουργού, αποκάλυψε στην επίσκεψή της στο ελληνικό περίπτερο


Με εξαιρετικούς οιωνούς άνοιξε για την Ελλάδα τις πύλες της σήμερα η ΙΤΒ. 
Χθες το βράδυ στα επίσημα εγκαίνια τα θετικά σχόλια, περίσσευαν για τη χώρα μας, ενώ και σήμερα Γερμανοί επίσημοι "παρέλασαν" στο ελληνικό περίπτερο, το οποίο όλη την ημέρα είναι κατάμεστο από κόσμο.
Ένα περίπτερο όμορφο, στο κέντρο του οποίου βρίσκονται οι συνεκθέτες του ΕΟΤ και περιμετρικά, οι Περιφέρειες Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου και τα νησιά Ρόδος και Κως.
Η ελληνική αντιπροσωπεία υπό την υπουργό αναπληρωτή Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Πάνο Λειβαδά και τη γενική διευθύντρια του Οργανισμού Αγγελική Βαρελά, και με την παρουσία των περιφερειαρχών, αλλά και όλης της ηγεσίας του τουριστικού κόσμου, έχει αποδυθεί σε ένα αγώνα δρόμου για να ενισχύσει το θετικό κλίμα για την Ελλάδα και να αποσυνδέσει τον Τουρισμό, από τις όποιες πολιτικές αντιπαραθέσεις.
Μάλιστα στην επίσκεψη του δημάρχου του Βερολίνου Μίχαελ Μύλλερ και της υφυπουργού Οικονομίας και Ενέργειας κας. Ιρις Γκλέϊκε, στο ελληνικό περίπτερο, η τελευταία αποκάλυψε ότι στους επόμενους μήνες ο γιος της πρόκειται να παντρευτεί και έχει κλείσει το γαμήλιο ταξίδι του στην Ελλάδα!!!
 Για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος της ΙΤΒ, αρκεί να τονισθεί ότι συμμετέχουν 10.096 εκθέτες από 186 χώρες, σε 26 halls , με περισσότερους από 100.000 εμπορικούς επισκέπτες .
Πρέπει να υπογραμμισθεί ότι αυτή τη φορά η συμμετοχή των Ελλήνων επιχειρηματιών του Τουρισμού, των εκλεγμένων αιρετών και της πολιτικής ηγεσίας του Τουρισμού, είναι πρωτοφανής.
Και ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι όλοι κάνουν λόγο για την τουριστική συνεργασία, αφήνοντας "απ έξω" τις πολιτικές εξελίξεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου