Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Στις 6 Φεβρουαρίου η ετήσια Γ.Σ. του Ξ.Ε.Ε.


Στις 6 Φεβρουαρίου, στο περιθώριο της έκθεσης HORECA, θα πραγματοποιηθεί η εφετινή ετήσια γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν χιλιάδες ξενοδόχοι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια.
Σε μήνυμά του ο πρόεδρος του ΞΕΕ Γιώργος Τσακίρης υπογραμμίζει:
"Τη χρονιά που πέρασε, ο ελληνικός τουρισμός πέτυχε μια χρονιά επιδόσεων ρεκόρ. 
Ο ελληνικός τουρισμός; με ραχοκοκαλιά του την ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση κατάφερε να αποδείξει ότι μπορεί να στηρίξει το μέλλον της χώρας και την οικονομική ανάπτυξη της. Δυστυχώς όμως η εικόνα πολιτικής αβεβαιότητας που εκπέμπει η χώρα μας, το τελευταίο διάστημα, έχει ήδη προκαλέσει μια σημαντική στασιμότητα των κρατήσεων για το 2015 , σε μια περίοδο μάλιστα που χαρακτηρίζεται διαχρονικά ως η βασική περίοδος των χειμερινών κρατήσεων. 
Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, με την ιδιότητά του ως θεσμικού συμβούλου του κράτους, επαγρυπνεί προς όφελος του Ελληνικού τουρισμού.
Η δύναμη του Ξ.Ε.Ε. δεν είναι άλλη από τα μέλη του. 
Η ενότητα και αποφασιστικότητα των Ελλήνων ξενοδόχων και τουριστικών επιχειρηματιών για το μέλλον του Ελληνικού τουρισμού, αποτελούν την βασική δύναμη στήριξής του. 
Στην κατεύθυνση αυτή διοργανώνουμε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 17.00, την 4η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Expo Metropolitan, συνεδριακή αίθουσα C1, στο χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου παράλληλα θα διεξάγεται και η μεγάλη κλαδική έκθεση εξοπλισμού και προμηθειών, η έκθεση HORECA (6-9 Φεβρουαρίου 2015). 
Όπως γνωρίζετε, κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιείται οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, απολογισμός των δράσεων του Ξ.Ε.Ε., παρουσίαση των τάσεων και επιδόσεων των Ελληνικών ξενοδοχείων για τη χρονιά που ολοκληρώνεται, ενημέρωση των ξενοδόχων για τις εξελίξεις και τα προβλήματα στο χώρο του τουρισμού και της οικονομίας, καθώς και αναφορά στις εξελίξεις και τάσεις της διεθνούς τουριστικής αγοράς". 
Και καταλήγει ο πρόεδρος του ΞΕΕ: 
"Η συμμετοχή όλων μας στη Γενική Συνέλευση είναι καθοριστική, αφενός για να εξασφαλίσουμε τη συνέχεια της ανοδικής πορείας του ελληνικού τουρισμού και αφετέρου να διασφαλίσουμε την τοποθέτηση του τουρισμού στην υψηλότερη δυνατή θέση στην οικονομική και πολιτική ατζέντα της χώρας μας. 
Με όραμα, ενότητα και συμμετοχή, μπορούμε ψηλότερα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου