Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα για τον Όμιλο Ideales


Στο ενδεκάμηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2014, ο τζίρος της εταιρίας παρουσίασε 31% αύξηση σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο το 2013. Επιπλέον, το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, η αύξηση του τζίρου του Ομίλου Ideales εκτοξεύτηκε στο 90% σε σύγκριση με το αντίστοιχο δίμηνο του 2013, σημειώνοντας νέο ιστορικό ρεκόρ στα αποτελέσματα του Ομίλου.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης, ανέφερε : «Η κρίση μας έπληξε όλους, όμως η ομάδα της Ideales έκανε κάτι μοναδικό: Δεν επιτύχαμε απλά καλύτερες τιμές για τους Πελάτες μας, αλλά κατορθώσαμε να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, σεβόμενοι όπως πάντα κάθε Πελάτη μας. Η αγορά αυτό το αναγνωρίζει και μας ανταμείβει καθημερινά, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ηγετική μας θέση».
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η Ideales είναι η μόνη εταιρία παγκοσμίως στον κλάδο της πισίνας με τόσες πολλές πιστοποιήσεις, βραβεύσεις και αναγνωρίσεις. Είναι η μοναδική πολλαπλά βραβευμένη εταιρία για την ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος που προσφέρει στους ανθρώπους της, η μοναδική εταιρία πισίνας που έχει βραβευθεί για την ποιότητα της εξυπηρέτησης που προσφέρει στους Πελάτες της, αλλά και η μοναδική εταιρία παγκοσμίως που έχει διακριθεί με 3 βραβεία για το οικολογικό προφίλ των προϊόντων της.
Η εντυπωσιακή βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Ideales αποδεικνύει περίτρανα ότι οι εταιρίες που ειλικρινά σέβονται τους καταναλωτές και έχουν μοναδικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των Πελατών τους, εξακολουθούν - ανεξαρτήτως συνθηκών - να κάνουν σταθερά βήματα προς την ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου