Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Δύο ακόμα σημαντικές διακρίσεις για το Travel Plan


Το Travel Plan, ο μεγαλύτερος και πιο σύγχρονος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα, απέσπασε δύο ακόμα πολύ σημαντικές διακρίσεις που έρχονται να επιβεβαιώσουν την ηγετική του θέση στην αγορά. 
Συγκεκριμένα, το Travel Plan κατέκτησε το βραβείο «Συνδυασμένης επικοινωνίας για την ιστοσελίδα www.travelplan.gr» και το βραβείο για «Ολοκληρωμένη σειρά έντυπων» για τα έντυπα του, Travel –Ελλάδα Summer 2014, Travel –Eξωτερικό & Kρουαζιέρα Summer 2014 & Travel –Πάσχα & Άνοιξη 2014, από τον H.A.T.T.A (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων) στην 30η Philoxenia-2014.
Τα βραβεία αυτά έρχονται ως αναγνώριση της κορυφαίας ποιότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών και της 35χρονης εμπειρίας του Travel Plan. Με σταθερά ανοδική πορεία και επιτυχή παρουσία στο χώρο του τουρισμού, το κύρος και την αξιόπιστη παροχή άριστων ταξιδιωτικών υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε καταναλωτή, πέτυχε να βρίσκεται πρώτο στις καρδιές και προτιμήσεις όλων. Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το www.travelplan.gr ή ένα από τα καταστήματα του δικτύου Travel Plan (210.3333300) και ετοιμάστε βαλίτσες για τον προορισμό της αρεσκείας σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου