Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ήμασταν και μεις στην ....


...30η PHILOXENIA

Μεταξύ των περιπτέρων δύο "γιγάντων", του  Ομίλου Μουζενίδη και του ΣΕΤΕ, ήταν το περίπτερο του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και της KSD στην 30η PHILOXENIA.
Με ένα πολύ ιδιαίτερο τεύχος και με αποκλειστική συνέντευξη του Ανδρέα Ανδρεάδη, το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ που συμμετείχε στην έκθεση.
Το περιοδικό που μπορείτε να ξεφυλίσσετε εδώ , με πλούσια θεματογραφία και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ έδωσε τον τόνο.
Μεταξύ των θεμάτων ξεχωρίζουμε:
 - ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ: Μπορούμε να βάλουμε την Ελλάδα στο top 10 του παγκόσμιου Τουρισμού Την αισιοδοξία ότι η Ελλάδα μπορεί να μπει, και σύντομα, στο top 10 του παγκόσμιου Τουρισμού, εκφράζει σε συνέντευξή του στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ο πρόεδρος του Σ.Ε.Τ.Ε., κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, ζητώντας παράλληλα από τις τράπεζες τη χρηματοδότηση του κλάδου. 
-ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΕΡΗΣ: «Πρωταγωνιστικός» ο ρόλος του μεσίτη ασφαλίσεων στην ξενοδοχειακή αγορά Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, ο πρόεδρος της ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers LTD, κ. Νίκος Κατσιμπέρης, «γράφει» τη δική του ιστορία, τόσο στην οικογενειακή επιχείρηση, όσο και στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά, για την οποία μιλάει στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. 
- «Ολική επαναφορά» για τον Τουρισμό της πρωτεύουσας Με 528.000 περισσότερους τουρίστες στη διάρκεια του οκταμήνου Ιανουαρίου- Αυγούστου 2014, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, η Αθήνα φαίνεται να ανακάμπτει ως προορισμός. 

- 13ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Σ.Ε.Τ.Ε.- Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο Τουρισμός μοχλός επανεκκίνησης της οικονομίας Με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας και κεντρικό ομιλητή τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποιήθηκε το 13ο Συνέδριο του Σ.Ε.Τ.Ε. Τουρισμός & Ανάπτυξη. 
- ΤτΕ: «Πετάνε» αφίξεις και έσοδα στο οκτάμηνο Με αύξηση 22% στις αφίξεις και 11% στις εισπράξεις, στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, η χώρα μας αποδεικνύει ότι έχει μπει σε τροχιά ανόδου ως προορισμός. 
- «Πληγή» η εποχικότητα για τον ελληνικό Τουρισμό Σε δομικό πρόβλημα του τουριστικού κλάδου αναδεικνύεται η εποχικότητα του ελληνικού τουρισμού, η οποία δείχνει να επιδεινώνεται τελευταία, όπως καταδεικνύει μελέτη του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων. 
- Νέους προορισμούς και περισσότερες επιλογές για Ελλάδα, για το 2015, προγραμματίζει ο FTI Ενισχύει περαιτέρω το πρόγραμμά του για την Ελλάδα, για το καλοκαίρι του 2015, ο γερμανικός τουριστικός οργανισμός FTI, προσθέτοντας τα παράλια της Αθήνας και της Πελοποννήσου. 
- ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΜΙΕΔΑΚΗΣ: Με «όχημα» τις ειδικές μορφές Τουρισμού η επιμήκυνση Στο στρατηγικό σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης αναφέρεται σε συνέντευξή του στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης και γνωστός τουριστικός επιχειρηματίας, κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης. 
- ΕΡΕΥΝΑ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 
- WTM: Η Ελλάδα, η απόλυτη «πρωταγωνίστρια» το 2015 Με τις προκρατήσεις από τη βρετανική αγορά να σημειώνουν νέα αύξηση κατά 7% με 8%, μετά την αύξηση κατά 16% στις αφίξεις το 2014, τα μηνύματα από το Λονδίνο και τη World Travel Market είναι άκρως θετικά για τον ελληνικό τουρισμό την επόμενη τουριστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου