Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Τα κορυφαία Ελβετικά Τουριστικά Πρακτορεία στη Grecotel


Οι πλέον σημαντικοί Τουριστικοί Οργανισμοί της TUI Ελβετίας επέλεξαν τη Grecotel και τα πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα Amirandes στην ανατολική Κρήτη, Creta Palace, White Palace και το ολοκαίνουριο Caramel στην Κρητική Ριβιέρα στο Ρέθυμνο για τη διεξαγωγή του προγράμματος TUI Swiss World Experience, κορυφαίου παγκόσμιου τουριστικού γεγονότος του 2014. 
150 κορυφαίοι πράκτορες της Ελβετίας θα απολαύσουν την φιλοξενία και την πολυτελή διαμονή στα εντυπωσιακά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Grecotel και θα ζήσουν την εμπειρία της Κρήτης και θα απολαύσουν τα μοναδικά προϊόντα παραγωγής της φάρμας στο παραδοσιακό αγρόκτημα Agreco. Τους εν λόγω πράκτορες συνοδεύουν στελέχη και διευθυντές της TUI, καθώς και δημοσιογράφοι ανεβάζοντας τον αριθμό των συμμετασχόντων στους 180. 
Σκοπός της συγκεκριμένης ετήσιας συνεδρίας είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση των ικανότερων ταξιδιωτικών πρακτόρων της Ελβετίας για το ελληνικό τουριστικό προϊόν ενόψει της σαιζόν 2015, καθώς και για την κορυφαία ξενοδοχειακή υποδομή της Ελλάδας, 'της χώρας των θεών’, όπως είναι ο τίτλος.
Οι δημοσιογράφοι θα ενημερωθούν για την ανακαίνιση του Creta Palace, το εντυπωσιακό λανσάρισμα του White Palace με τις θαλασσινές βεράντες, τις πολυτελείς σουίτες και τις ιδιωτικές πισίνες πάνω στο νερό, καθώς και το ολοκαίνουριο boutique resort Caramel που διαθέτει μοναδικές σουίτες και βίλες με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και αποκλειστικό σέρβις. Η κος Γιώργος Καράτζιας, γενικός διευθυντής του ομίλου Grecotel, που υποδέχεται τους υψηλούς προσκεκλημένους επισημαίνει την σημασία επιλογής της Ελλάδας για τη διεξαγωγή μιας τέτοιου βεληνεκούς εκδήλωσης, δεδομένου του αυξημένου τουριστικού ανταγωνισμού που υφίσταται. Συγκεκριμένα υπογραμμίζει: “χρειάζεται συντονισμένη προσπάθεια και συνεργασία μεταξύ κρατικών και ιδιωτικών φορέων με στόχο την ποιοτική τουριστική υποδομή και την εκπόνηση μέτρων στήριξης των ελληνικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου