Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Σταύρος Αρναουτάκης: Ναι μπορούμε...


...να επιτύχουμε την επιμήκυνση της περιόδου στην Κρήτη 

Την πεποίθησή του ότι η Κρήτη μπορεί να επιτύχει την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, μέσα από μία προσεκτικά σχεδιασμένη αναπτυξιακή στρατηγική, επικεντρωμένη και στις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, μιλώντας στο 13ο συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τα Στρατηγικά Πλεονεκτήματα της Ελλάδας: Επενδύσεις & Ανάπτυξη». 
Ο κ. Αρναουτάκης είπε ότι η Κρήτη έχει όλες τις δυνατότητες για την ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού, για τουρισμό όλο το χρόνο, ώστε ο τουρισμός να φτάσει να καλύπτει το 78% του ΑΕΠ του νησιού, ενώ ειδική αναφορά έκανε στον πρωτογενή τομέα και στα σπουδαία κρητικά πιστοποιημένα προϊόντα.
Ζήτησε δε την εξωστρεφή "συμπεριφορά" όλων των εμπλεκομένων στο χώρο, ώστε να ισχυροποιηθεί το brand του νησιού, με συμμετοχή και σε ειδικές θεματικές εκθέσεις.
Εν κατακλείδι ο περιφερειάρχης Κρήτης υπογράμμισε την ανάγκη ανάδειξης των δυνατοτήτων της Κρήτης στον θεματικό τουρισμό, μέσα από τη δόμηση μιας νέας επιχειρηματικής φιλοσοφίας, εστιασμένης στην Ποιότητα.

1 σχόλιο:

  1. Λόγια λόγια λόγια.... 40 χρόνια φούρναρης.... έχω ακούσει...!!!!

    Ας κάνουν κάτι πρώτα να γεμίσει η υπάρχουσα περίοδος που έχει καταντήσει η κίνηση να είναι 120 μέρες και μετά ας λέμε τα ευχολόγια περί προσεχτικά σχεδιασμένων αναπτυξιακών στρατηγικών κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή