Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Yoga, Jazz και άλλες ωραίες φθινοπωρινές...


...δραστηριότητες στην Ελλάδα!!!

- Το απόλυτο event Face Yoga στο Cape Sounio! 
- Διεθνές φεστιβάλ Jazz-Funk στο Porto Carras Grand Resort 5*

Από τις 19 έως τις 28 Σεπτεμβρίου του 2014 η Χαλκιδική θα φιλοξενήσει το International Dance Camp - Greek Salad Dance Camp, στα πλαίσια του οποίου για δεύτερη φορά στην Ελλάδα θα διεξαχθεί το Διεθνές Φεστιβάλ Jazz-Funk. 
Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort 5* θα ξανασυναντηθούν οι επιφανείς προσωπικότητες του νέου χορευτικού στυλ - Jazz-Funk, που ήδη έχει κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. 
Μεταξύ των συμμετεχόντων του Greek Salad Dance Camp - Youth Dance Camp είναι οι διάσημοι χορογράφοι και χορευτές από όλο τον κόσμο:
• Zack Venegas, Dejan Tube, Ricky Lam • Miguel Zarate - χορευτής και χορογράφος, μέλος του World Tour Rihanna και χορογράφος της Lady Gaga • Ke$ha • Miley Cyrus (USA) • Igor Nastobursky - νικητής των φεστιβάλ Jazz-Funk στη Μόσχα • Kolya Barnin - δημιουργός των χορευτικών πρότζεκτ του Vagrant Teatro, Cabare Box in Tavrich και Power Dance Camp • Stas Cranberry (Ρωσία) •Robert Lenart - επανειλημμένα πρωταθλητής της Γερμανίας, καθώς και παγκόσμιος πρωταθλητής των διαγωνισμών Jazz-Funk και συμμετέχων του MTV Europe Music Awards • Camillo Lauricella - ένας από τους κορυφαίους χορογράφους της Ευρώπης, φιναλίστ του χορευτικού TV show So You Think You Can Dance, συμμετέχων του MTV Europe Music Awards, ECHO-Awards και X-Factor • Meknun Zhiazar (Γερμανία) • Fredy Kosman - νικητής του Super 24 Dance Competition και Singapore Dance Delight Super 24, ένας από τους πιο εντυπωσιακούς χορογράφους του jazz-funk στο ανατολικό ημισφαίριο (Σιγκαπούρη) • και ο μετρ του jazz funk - Brian Friedman - χορογράφος της Britney Spears, μέλος των κριτικών επίτροπων παγκοσμίου φήμης σόου, όπως X-factor και So You Think You Can Dance.
Εργαστήρια χορού, θεματικές βραδιές, απόκτηση καινούριων φίλων και συναντήσεις με παλιούς, καθώς και μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα του jazz-funk αποτελούν μόνο ένα μέρος του προγράμματος του τόσο συναρπαστικού φεστιβάλ χορού, που αποτελεί μια μεγάλη γιορτή, η οποία θα διαρκέσει μία εβδομάδα.
Στα διαλείμματα - μετά από πρόβες, προετοιμασίες και διαγωνισμούς - όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν τις ανέσεις ενός όμορφου και πολυτελούς θερέτρου, την χαρούμενη παρέα, το λαμπερό ελληνικό ήλιο και την απίστευτα όμορφη θάλασσα της Χαλκιδικής, η οποία σίγουρα θα μαγέψει τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες του φεστιβάλ. Οι 12 καλύτεροι χορογράφοι και χορευτές του jazz funk θα δώσουν στους επισκέπτες της κατασκήνωσης και σε όλους, που θέλουν να μάθουν περισσότερα για το χορό, 28 master classes, ενώ τα dance classes θα διεξάγονται καθημερινά στο Olympic Hall του ξενοδοχειακού συγκροτήματος που αποτελεί την μεγαλύτερη και καλύτερα εξοπλισμένη αίθουσα συνεδριάσεων στη Βόρεια Ελλάδα, με χωρητικότητα 2.500 άτομα, η οποία βρίσκεται δίπλα στην πανέμορφη μαρίνα του θερέτρου, έχοντας τη δυνατότητα να εξασφαλίσει μια τέλεια διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων και events.
Το Greek Salad Dance Camp αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για όλους που θέλουν να εξοικειωθούν με το θαυμαστό κόσμο του σύγχρονου χορού, καθώς και να συναντηθούν με νέους ομοϊδεάτες από όλο τον κόσμο, γεμίζοντας θετική ενέργεια και καλή διάθεση, και να χαλαρώσουν στο πολυτελές θέρετρο του Porto Carras Grand Resort 5*.

Το Τμήμα της Active Mice της MOUZENIDIS TRAVEL (MOUZENIDIS GROUP) προσκαλεί όλους τους οπαδούς του σύγχρονου χορού στο Διεθνές Φεστιβάλ Jazz-Funk στο Porto Carras Grand Resort 5* και εξασφαλίζει ότι αυτή η εμπειρία θα μείνει αξέχαστη ως μία από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της ζωής τους! 

Yoga στο  Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort

Η διεθνούς φήμης Face Yoga Ιnstructor Danielle Collins αποκαλύπτει αποκλειστικά για σας τα μυστικά για ένα πρόσωπο λαμπερό και νεανικό στο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort.
Εάν ψάχνετε για μια αποτελεσματική, αλλά και απόλυτα φυσική μέθοδο για να καταπολεμήσετε τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό σας, τότε η Face Yoga δημιουργήθηκε για εσάς. Έχει αποκτήσει άλλωστε, αμέτρητες fans σε Αμερική και Αγγλία. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Γυρίστε το χρόνο πίσω και αποκτήστε ένα πρόσωπο λαμπερό και νεανικό!
Η Grecotel σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίστε τη διεθνούς φήμης Face Yoga Ιnstructor Mrs. Danielle Collins στο απόλυτο event Face Yoga στο Cape Sounio σε συνεργασία με το τηλεοπτικό κανάλι Body in Balance!
Η Υοga δεν αναζωογονεί μόνο σώμα και ψυχή αλλά βοηθά να διώξουμε τα σημάδια της κούρασης. Γυμναστική και διατροφή είναι τα πιο ισχυρά όπλα αντιγήρανσης και για το πρόσωπο, όπως αποκαλύπτει η Danielle Collins που θα παρουσιάσει ζωντανά μια σειρά ασκήσεων Face Yoga από τη σειρά “10-Minute Natural Facelift” που περιλαμβάνονται στο DVD της.
Η γιόγκα προσώπου είναι η μοναδική φυσική μέθοδος που μειώνει τα σημάδια της γήρανσης και της έντασης με ορατά αποτελέσματα σε 6 εβδομάδες χωρίς επεμβάσεις ή φάρμακα.
Έκτός από τις εμφανίσεις της στο BBC και κορυφαία περιοδικά όπως η Vogue, η Danielle προσφέρει ατομικές συνεδρίες στο στούντιο της στην Αγγλία και μέσω Skype, ενώ διδάσκει τις τεχνικές μέσω σειράς μαθημάτων.
Η διάσημη Danielle Collins αποκαλύπτει αποκλειστικά για σας τα μυστικά για ένα πρόσωπο λαμπερό και νεανικό σε μία αποκλειστική συνεδρία 1 ώρας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 17:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου