Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Εκδήλωση TEMOS και Eurodentica


- Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, η εκδήλωση της TEMOS HELLAS και EuroDentica Α.Ε. 

Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα στο Radisson Blu Park Hotel, στο πλαίσιο της επίσημης ανακοίνωσης της Διεθνούς Πιστοποίησης της EuroDentica ως του πρώτου πιστοποιημένου από το διεθνή οργανισμό Temos International οδοντιατρικού κέντρου, στην Ελλάδα. 
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό η εκπρόσωπος της Υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη, κα Παπαζάχου Ηλέκτρα, ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ), Καθηγητής, κος Σκανδαλάκης Παναγιώτης και η Διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), κα Χρηστίδου Αγνή, οι οποίοι τόνισαν τον αναγκαίο και βαρυσήμαντο ρόλο των διεθνών πιστοποιήσεων στις υπηρεσίες Ιατρικού/Οδοντιατρικού Τουρισμού και τις αναπτυξιακές προοπτικές που διαφαίνονται για τους δυο αυτούς κλάδους στη χώρα μας.
Όπως τονίστηκε από την εκπρόσωπο του οργανισμού Temos International «Το στοίχημα της ποιότητας είναι επίπονο και η κατάκτηση μιας διεθνούς πιστοποίησης όπως αυτή του Οργανισμού Temos συνιστά κορυφαία επιβράβευση μιας διαρκούς προσπάθειας και αφοσίωσης στην ασφάλεια και τη φροντίδα των ασθενών. 
Η Eurodentica S.A. απέδειξε ότι η εστίαση σε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την αγορά του Οδοντιατρικού Τουρισμού. Η βιωσιμότητα της οδοντιατρικής αποτελεί κρίσιμο ζήτημα το οποίο μόνο με εξωστρέφεια και επένδυση στην ποιότητα των υπηρεσιών μπορεί να αντιμετωπισθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου