Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ryanair: 1,3 εκ. νέοι επιβάτες και τρεις νέοι...


...προορισμοί από Αθήνα για το Καλοκαίρι του 2015

Η Ryanair ανακοίνωσε πριν από λίγο το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2015 από την Αθήνα με τρία νέα δρομολόγια προς Βρυξέλλες Charleroi, Ρώμη Ciampino & Βαρσοβία, ενώ παράλληλα αυξάνει  και την συχνότητα των πτήσεων σε τρεις άλλες διαδρομές, οι οποίες θα προσθέσουν 1.3 εκ. νέους πελάτες (1.7 εκ συνολικά) και θα υποστηρίξουν τις 1.700 τοπικές θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο Αθηνών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρίας.
Το θερινό πρόγραμμα 2015 της Ryanair στην Αθήνα περιλαμβάνει: 
• 3 νέες διαδρομές: Βρυξέλλες Charleroi, Ρώμη Ciampino & Βαρσοβία Modlin 
• 9 συνολικά διαδρομές στην Αθήνα 
• περισσότερες πτήσεις & βελτιωμένο χρονοδιάγραμμα προς Λονδίνο (2 x καθημερινά), Μιλάνο & Θεσσαλονίκη (6 x καθημερινά) 
• 126 εβδομαδιαίες πτήσεις επιστροφής 
• 1.3εκ νέους πελάτες (1.7 εκ πελάτες ετησίως συνολικά) 
• 1.700 τοπικές θέσεις εργασίας ετησίως. 
Η Ryanair εγκαινιάζει το Θερινό πρόγραμμα τρεις μήνες νωρίτερα από πέρυσι, με περισσότερες διαδρομές, περισσότερες πτήσεις, καλύτερο πρόγραμμα και χαμηλότερο νάυλο. 
Οι επιβάτες από Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από 9 δρομολόγια από την Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι, διαλέγοντας διαθέσιμες θέσεις, μία δωρεάν δεύτερη αποσκευή , μειωμένα τέλη , νέα ελληνική ιστοσελίδα , ολοκαίνουργια εφαρμογή μέσω κινητού με κάρτες επιβίβασης και την νέα Οικογένειακη υπηρεσία, κάνοντας την Ryanair την ιδανική επιλογή για οικογένειες, όσο και για αναψυχή και για επαγγελματικούς ταξιδιώτες. 
Η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Αθήνα με τα μεγάλα Ευρωπαϊκά επιχειρηματικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένων των Βρυξελλών (1 x καθημερινά), Λονδίνο (2 x καθημερινά) και Μιλάνο (10 x εβδομαδιαία) προσφέροντας στους πελάτες, της επιχείρησης το μεγαλύτερο φάσμα προορισμών στους χαμηλότερους ναύλους, με τις περισσότερες πτήσεις, βελτιωμενο πρόγραμμα και την καλύτερη εξυπηρέτηση, μετά την έναρξη του προσαρμοσμένου στη Ryanair επιχείρηματικού προϊόντος, Business Plus. 
Η Ryanair γιόρτασε την έναρξη της καλοκαρινής περιόδου Αθήνας 2015 και τα νέα 3 δρομολόγια με την απελευθέρωση των 100.000 θέσεων προς πώληση σε Ευρωπαϊκό δίκτυο, σε τιμές από €19.99 για ταξίδια τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Αυτές οι θέσεις χαμηλού ναύλου είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα Δευτέρα (22 Σεπτεμβρίου). 
Στην Αθήνα, η Kate Sherry της Ryanair δήλωσε: "Η αεροπορική εταιρεία Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το νέο Θερινό πρόγραμμα της Αθήνα 2015, με 3 νέα δρομολόγια στο Charleroi, Βρυξέλλες, Ρώμη Ciampino και Βαρσοβία Modlin και επιπλέον πτήσεις για Λονδίνο Stansted, Μιλάνο και τη Θεσσαλονίκη, με συνολικά 9 συναρπαστικές καλοκαιρινές διαδρομές για να διαλέξετε, οι οποίες θα προσφέρουν 1.3εκ νέους πελάτες στο αεροδρόμιο Αθηνών και 1.7 εκ πελάτες ετησίως συνολικά. Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν ήδη την Ryanair για τις χαμηλές μας τιμές, κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και την ποικίλλη επιλογή διαδρομών . Τώρα υπάρχει επίσης η δυνατότητα κράτησης στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2015 ακόμη νωρίτερα στη νέα ελληνική ιστοσελίδα μας και η νέα εφαρμογή κινητών τηλεφώνων , μεταφορά δεύτερης αποσκευπής δωρεάν , επιλογή προκαθορισμένων θέσεων , χρήση των νέων μας οικογενειακών προγραμμάτων και του προγράμματος Business Plus, και τη χρήση των προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών καθ΄όλη τη διάρκεια της πτήσης, δεδομένου ότι Ryanair συνεχίζει να προσφέρει τόσα πολλά περισσότερά από μόνο χαμηλούς νάυλους. Δεδομένου ότι αυτές οι καταπληκτικές χαμηλές τιμές θα να εξαντληθούν γρήγορα, οι πελάτες πρέπει να συνδεθείτε www.ryanair.com για μην το χάσετε."

1 σχόλιο:

  1. και μην ξεχνάτε να κάνετε ηλεκτρονικό check in τουλάχιστον 2 ώρες πριν την αναχώρησή σας γιατί η χρέωση για check in στο αεροδρόμιο τσούζει...

    Ένας παθών

    ΑπάντησηΔιαγραφή