Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

O Σπύρος Γαλιατσάτος και ο Τουρισμός στα Επτάνησα!!!


Σε πρώτη προτεραιότητα βάζει τον Τουρισμό ο νέος περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος, ο οποίος όρισε αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, τον γνωστό ξενοδόχο και συνδικαλιστή Σπύρο Γαλιατσάτο, ο οποίος σημειωτέον ήταν και πρώτος σε σταυρούς!!!
Όπως γράφει το corfutime "Τους 6 αντιπεριφερειάρχες της Π.Ι.Ν. όρισε με απόφασή του ο περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος. Πρόκειται για τους: Σπ. Γαλιατσάτος (Κεφαλονιά), αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και τουριστικής προβολής Αλ. Μιχαλάς (Κέρκυρα), αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης Κοινωνικής Μέριμνας και εθελοντισμού Αγγ. Παπαδάτου (Ζάκυνθος), αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού Παιδείας και Επιστημών Δ. Στραβοράβδης (Κέρκυρα), αντιπεριφερειάρχης για Θέματα Οικονομικής Διαχείρησης της ΠΙΝ Δ. Τσούκας (Κέρκυρα), αντιπεριφερειάρχης Φυσικών Πόρων Ενέργειας και Βιοτεχνίας Γ. Φοντάνας (Κέρκυρα), αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, Δικτύων και Διεθνών Σχέσεων".
Αξίζει να σημειωθεί ότι η θητεία των αντιπεριφερειαρχών θα είναι για 2,5 έτη. 
Ακόμη, έπαρχος Ιθάκης με αρμοδιότητα στα θέματα της περιοχής ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος της Π.Ε Ιθάκης Σπ. Τσιντίλας, ενώ ορίστηκαν και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι.
Καλορίζικοι κια καλή δουλεά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου