Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Υποψήφια για βραβείο η Γ.Γ.Ι.Φ !!!


Το βραβείο της «Ψηφιακής Ευκαιρίας» (Digital Opportunity Award) για το 2014, στο πλαίσιο του διεθνώς αναγνωρισμένου θεσμού WITSA Global ICT Excellence Awards, διεκδικεί η «Ψηφιακή Συμμαχία για τη Γυναικεία Απασχόληση», μια πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως Ισότητας των Φύλων, Βάσως Κόλλια με στόχο την ενθάρρυνση της απασχόλησης και επιχειρηματικότητας γυναικών σε τομείς νέων τεχνολογιών. 
Τα βραβεία WITSA Global ICT Excellence Awards, τα οποία θέσπισε ο φορέας World Information Technology and Services Alliance – WITSA (Παγκόσμιος Σύνδεσμος Τεχνολογίας και Υπηρεσιών Πληροφορικής), απονέμονται κάθε δύο χρόνια σε φορείς και επιχειρήσεις που αξιοποιούν με πρωτοποριακό τρόπο τις ψηφιακές τεχνολογίες, αποφέροντας οφέλη στο δημόσιο τομέα και στον πολίτη, στον ιδιωτικό τομέα και ειδικά στον επιχειρηματικό χώρο, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και συνθήκες για αειφόρο ανάπτυξη.
Την υποψηφιότητα της Ψηφιακής Συμμαχίας για τη Γυναικεία Απασχόληση (αγγλικός τίτλος “Women and Girls Go Digital”) υπέβαλε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), με στόχο να αναδειχθούν καινοτόμες πρωτοβουλίες, εφαρμογές και επιχειρηματικές πρακτικές που συνθέτουν το σύγχρονο ψηφιακό πρόσωπο της Ελλάδας. Ο ΣΕΠΕ αποτελεί το σύνδεσμο στην Ελλάδα του Παγκοσμίου Συνδέσμου Τεχνολογίας και Υπηρεσιών Πληροφορικής. 
Ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Πληροφορικής και Υπηρεσιών ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί κοινοπραξία 80 συνδέσμων πληροφορικής απ' όλο τον κόσμο, που σήμερα αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας. 
Οι υποψηφιότητες για το 2014 θα παρουσιαστούν στις 30 Σεπτεμβρίου 2014, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής “WCIT 2014”, το οποίο διοργανώνεται στη Μεξικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου