Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Νέες βραβεύσεις για το NANA BEACH


Τρείς διεθνείς βραβεύσεις απέσπασε το Nana Beach Hotel του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, λαμβάνοντας τα βραβεία “The Best Hotel with Animation”, “The Best Hotel for Children” και ”Customers Choice Awards 2013”. 
Τα βραβεία ήρθαν για να προστεθούν σε μια σειρά διακρίσεων που έχει λάβει το ξενοδοχείο από φορείς διεθνούς κύρους, γεγονός που επιβεβαιώνει τις συνεχείς ενέργειες που πραγματοποιούνται για την εξέλιξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και των εγκαταστάσεων του. Τα βραβεία “The Best Hotel with Animation” και “The Best Hotel for Children” δόθηκαν από το ταξιδιωτικό πρακτορείο Labirint, στο πλαίσιο του Ελληνο-Ρωσικού forum που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στο τέλος Απριλίου, σε συνδιοργάνωση με τον Ελληνικό ταξιδιωτικό όμιλο εισερχόμενου τουρισμού Le Grand Group of Companies και την αεροπορική εταιρεία Aegean, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα σε αυτό το επίπεδο, καθώς παρευρέθησαν για πρώτη φορά περισσότεροι από 1000 τουριστικοί πράκτορες. 
Η τελετή απονομής έγινε παρουσία του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού κ. Αναστάσιου Λιάσκου και της Εμπορικής Διευθύντριας του πρακτορείου Labirint κ. Τατιάνας Ζότοβα. 
Εκ μέρους της εταιρείας Καράτζη και του Nana Beach Hotel παρευρέθησαν η αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Καράτζη Α.Ε. κ. Μαρίτα Καράτζη και ο Γενικός Διευθυντής του Nana Beach Hotel κ. Ηλίας Καλαθάς.
Οι συγκεκριμένες διακρίσεις, έχουν ξεχωριστή και ιδιαίτερη βαρύτητα για το Nana Beach Hotel καθώς το ξενοδοχείο είναι γνωστό για την υψηλή ποιότητα των υποδομών και των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που παρέχει για τα παιδιά, αποτελώντας πρότυπο ανάπτυξης και αναβάθμισης των συγκεκριμένων υπηρεσιών. 
Επιπρόσθετα, το Nana Beach Hotel ψηφίστηκε από τους πελάτες του τουριστικού οργανισμού Apollo Kuoni ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην κατηγορία του, λαμβάνοντας το χρυσό βραβείο ”Customers Choice Award 2013”. Ο οργανισμός Apollo ανήκει στον Όμιλο Kuoni και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία των σκανδιναβικών χωρών. Το γεγονός ότι αυτή η διάκριση προέρχεται από τη συγκέντρωση της υψηλότερης βαθμολογίας των πελατών του Apollo, τεκμηριώνει την προτεραιότητα που δίνει το ξενοδοχείο στον πελάτη και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών. 
Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Rethymno Mare Resort στις 25 Απριλίου, όπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Λιονή Μαρία, Ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης, ο Εμπορικός Διευθυντής της Kuoni AB κ. Τάκης Φιλιππόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου κ. Μανώλης Τσακαλάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Zeus Travel κ. Λευτέρης Παπακαλιάτης και άλλα στελέχη του τουρισμού. 
Εκ μέρους της εταιρείας Καράτζη και του Nana Beach Hotel παρευρέθησαν η αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Καράτζη Α.Ε. κ. Μαρίτα Καράτζη και ο Γενικός Διευθυντής του Nana Beach Hotel κ. Ηλίας Καλαθάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου