Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Βράβευση του Cavo Olympo


Το ξενοδοχείο CAVO OLYMPO στη Πλάκα Λιτοχώρου, βραβεύτηκε από τον παγκόσμιο οργανισμό αξιολόγησης TripAdvisor με το βραβείο Certificate of Excellence για το έτος 2014. 
Το βραβείο απονέμεται μόνο στα ξενοδοχεία που λαμβάνουν σταθερά θετικά σχόλια από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor. 
Το ξενοδοχείο CAVO OLYMPO είναι ιδανικά τοποθετημένο μπροστά στη θάλασσα και μόλις 15 λεπτά απόσταση από το μυθικό Όλυμπο. Διαθέτει 49 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας με εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνα και γυμναστήριο, αίθουσα εκδηλώσεων καθώς και ποικιλία γευστικών επιλογών όπως το εστιατόριο NERO ή το JANKAEA Bar & Lounge με την εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα.
Για το CAVO OLYMPO οι επιβραβεύσεις των υψηλών προδιαγραφών φιλοξενίας που παρέχει καταλαμβάνουν ξεχωριστή θέση όταν προέρχονται από τους επισκέπτες του. Είναι η πιο ισχυρή και τιμητική αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλουν καθημερινά Διοίκηση και εργαζόμενοι για τη διατήρηση και αναβάθμιση της ποιότητας σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών του συγκροτήματος. 

Και εις ανώτερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου