Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Υποψήφιος "μαζεύει" σταυρούς στη Σουηδία!!!


Περιδιαβαίνοντας το διαδίκτυο και τα social media είδαμε πολλούς υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους να μαζεύουν τους σταυρούς του μαρτυρίου σε καφενεία, πλατείες, λαϊκές αγορές και οπου μπορείς να φανταστεί κανείς.
Αλλά να βλέπουμε υποψήφιο να βρίσκεται στην Στοκχόλμη προσπαθώντας να πείσει αλλοδαπούς για να έρθουν στην χωρα μας για ιατρικό τουρισμό και μετά να ψάχνει για σταυρούς δεν το έχω ξαναδεί ομολογώ.
Ο λόγος για τον γνωστό οδοντίατρο Παναγιώτη Λούσκο που είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού στην περιφέρεια Αττικής και "πρωταγωνιστεί" στα δρώμενα περί του ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας από το METROPOLITAN HOSPITAL, πότε στη Ρωσία, πότε στη Λιβύη και πότε στη Σουηδία!!!
Ο Παναγιώτης Λούσκος γεννήθηκε το 1958 στην Ιτέα Φωκίδας και μεγάλωσε σε προσφυγικό συνοικισμό. Ολοκλήρωσε την εγκύκλια μόρφωσή του στο Γυμνάσιο Ιτέας και αποφοίτησε από το 10ο Λύκειο Αθηνών, το επονομαζόμενο και “Λύκειο ανεπιθυμήτων”. 
Το 1977 εισάγεται στην Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοιτεί το 1983, έχοντας αναπτύξει έντονη δραστηριότητα ως Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Οδοντιατρικής Αθηνών (1978-1981) και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ. Από το 2001 είναι Διευθυντής της Οδοντιατρικής Κλινικής Περιοδοντολογίας, Προσθετικής και Εμφυτευμάτων του Νοσοκομείου Metropolitan, και επιπλέον τα τελευταία τρία χρόνια δραστηριοποιήται στον τομέα του ιατρικού τουρισμού (medical tourism) σε χώρες τις Αφρικής , της Μέσης Ανατολής , των Βαλκανίων , της Ρωσίας και των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Έιναι μέλος του ΚΕΣΥ(Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας) εκπροσωπώντας την ΈΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. 
Εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος του Νότιου Τομέα Αττικής στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Στην επιστημονική του καριέρα έχει υπηρετήσει ιδιαιτέρως σημαντικές θέσεις, πάντοτε με γνώμονα την αναβάθμιση του συστήματος υγείας και με σημαντικές προσπάθειες για τη βελτίωση των παροχών στους ασθενείς. 
Την περίοδο 1993-1996 αναλαμβάνει Πρόεδρος του Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι» ενώ παράλληλα τοποθετείται και Συντονιστής των τεσσάρων ογκολογικών νοσοκομείων της χώρας. Κάτοικος Καλλιθέας από το 1989, δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο της υγείας ως μέλος του Γ΄ΠΕΣΥ Αττικής, που περιλαμβάνει τα εννέα νοσοκομεία του Πειραιά και της Δυτικής Αττικής (2000-2004) και την επόμενη τριετία (2004-2007) διατελεί Πρόεδρος του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου (Π.Ε.Ν.) Καλλιθέας, του μοναδικού ιδρύματος στην Ελλάδα που φιλοξενεί παιδιά προσχολικής ηλικίας των οποίων έχει αφαιρεθεί η κηδεμονία από τους φυσικούς τους γονείς. 
Έντονα πολιτικοποιημένος από το 1975, έχει προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του και ως ειδικός συνεργάτης των Υπουργείων Νέας Γενιάς και Αθλητισμού, Ανάπτυξης, Εσωτερικών και Περιβάλλοντος – Χωροταξίας – Δημοσίων Έργων, συμβάλλοντας σε ιδιαιτέρως ζωτικούς τομείς του κοινωνικού και οικονομικού βίου της χώρας. 
Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ εδώ και 15 χρόνια, ενώ η αγάπη και το ενδιαφέρον του για την αυτοδιοίκηση τον ανέδειξε σε αναπληρωτή γραμματέα του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ. 
Είναι παντρεμένος με την Λυδία Κουφογιαννάκη και έχει δύο κόρες, τη Βασιλική φοιτήτρια Νομικής και τη Χριστίνα φοιτήτρια Ιατρικής. 

Να τον "σταυρώσουμε"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου