Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

KOS AKTIS και το success story του Νίκου Πουλιού!!!


Αποφεύγω γενικά τις προσωπικές αναφορές και τα σχόλια. 
Επειδή όμως είχα μια προσωπική εμπειρία σε έναν κατ' εξοχήν καλοκαιρινό προορισμό, όπως είναι η Κως, στην οποία βρέθηκα πριν από ένα μήνα, χρονικό σημείο στο οποίο ουδεμία τουριστική κίνηση υπάρχει, θεώρησα σκόπιμο να γράψω δυο λόγια, αφενός μεν για να συγχαρώ δημόσια τον επιχειρηματία,  αφετέρου δε για να γνωστοποιήσω ένα κατά τη γνώμη μου πραγματικό success story.
Και βέβαια δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερες ικανότητες για να αντιληφθεί ότι η λειτουργία ξενοδοχείων το Χειμώνα σε έναν τέτοιο προορισμό,  εκτός των άλλων προσφέρει σημαντικά στην τοπική κοινωνία.
Εξηγούμαι: Το KOSAKTIS έχει "προικιστεί" από το ελληνικό δωδεκάθεο, καθώς στην εποχή της γέννησης του ελληνικού τουρισμού, οι εμπνευσμένοι άνθρωποι της εποχής το έχτισαν πάνω στη θάλασσα. Σε οποιοδήποτε σημείο του ξενοδοχείου είναι σα να είσαι μέσα στη θάλασσα.
Όμως επειδή συν Αθηνά και χείρα κίνει, η εικόνα του ξενοδοχείου, το καλοεκπαιδευμένο προσωπικό και η γενικότερη κατάστασή του, δίνουν μια μοναδική προστιθέμενη αξία, σε αυτή που ήδη έχε και είναι μεγάλη!!!

Αυτό δε που μου έκανε ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το εστιατόριο: Το μενού, η ποικιλία, η ποιότητα και το σέρβις δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από κορυφαία εστιατόρια σε γνωστούς προορισμούς. Και επειδή λίγες ημέρες πριν βρεθώ στην Κω, ήμουν στη Μόσχα, οι συγκρλισεις ήταν αναπόφευκτες.
Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο ήταν ότι το εστιατόριο όλη μέρα, κάθε μέρα τις δύο ημέρες που έμεινα, ήταν γεμάτο!!!
Για να βρεις τραπέζι, έπρεπε να κάνεις κράτηση.
Άρα λοιπόν η Κως και κατ επέκταση η Ελλάδα, όταν προσφέρει καλό προϊόν μπορεί να δουλεύει όλο το χρόνο και όχι τέσσερις μήνες.

Μπράβο στο Νίκο Πουλιού και τους συνεργάτες του!!!
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου