Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Κι όμως δεν θα πάω!!!


...στο "Queen of Ukrania" στη Ρόδο... 

Κακούργα καινωνία... 
Μου τηλεφώνησε χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Aντώνης Καμπουράκης, να με προσκαλέσει στην εκδήλωση “Queen of Ukrania”, δηλαδή των Καλλιστείων της Ουκρανίας, που γίνονται στη Ρόδο. 
Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του ΕΟΤ και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με την υποστήριξη του γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας, Ουκρανίας και ΚΑΚ. Δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω να πάω, λόγω άλλων υποχρεώσεων, αν και δεν ξέρω ποιος δεν θα ήθελε να πάει... 
Γι' αυτό γράφω κακούργα καινωνία!!! 
Οι 18 Ουκρανές καλλονές (...τι άλλο θα μπορούσαν να είναι δηλαδή!!!), έχουν ήδη αρχίσει το πρόγραμμά τους, με φωτογραφήσεις και όλα αυτά τα γνωστά και φυσικά σε κάθε τους βήμα και εμφάνιση, έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό! 
Είναι δε αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η διοργάνωση συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τα ουκρανικά media που έχουν κυριολεκτικά εκστρατεύσει στη Ρόδο και η όλη διοργάνωση παίρνει μεγάλη δημοσιότητα, λόγω και της αντίθεσης με τις σοβαρές εξελίξεις που ταλανίζουν τη χώρα.
Για την ιστορία να πούμε ότι πέρυσι ήρθαν στην Ελλάδα περίπου 210.000 Ουκρανοί τουρίστες, υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, εκ των οποίων περίπου 80.000 επέλεξαν τη Ρόδο. 

Άντε και του χρόνου (σ.σ. για να πάμε και μεις...)

ΥΓ: Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη στέψη της νικήτριας θα την κάνει σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου