Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τιμητικό Βραβείο στον μοναδικό Στέλιο Σταυρίδη...


... & διάκριση της Ideales για την Άριστη Εξυπηρέτηση Πελατών

Τα βραβεία για την Ideales συνεχίζουν να έρχονται με σταθερό ρυθμό, εμπλουτίζοντας έτσι την ήδη πλούσια συλλογή της σε διακρίσεις. Αυτή τη φορά, η εταιρία με το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο Δίκτυο Εξυπηρέτησης Πελατών στον κλάδο της πισίνας και των σπα, διακρίθηκε στα Sales Excellence Awards 2014. 
Στην όμορφη εκδήλωση που έγινε στις 27 Μαρτίου στο Athenaeum Intercontinental παρευρέθηκε σύσσωμη η αγορά των πωλήσεων, προκειμένου να έλθει σε επαφή µε τις βέλτιστες πρακτικές των κορυφαίων των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης Πελατών. Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (Ι.Π.Ε.) απένειμε τιμητικό βραβείο στον αείμνηστο ιδρυτή της Ideales Στέλιο Σταυρίδη, για τη συνολική προσφορά του στον κλάδο των Πωλήσεων και της Εξυπηρέτησης Πελατών.
Τόσο η βράβευση, όσο και το αφιέρωμα στη μνήμη του με video και ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές ήταν εξαιρετικά συγκινητικά. Επίσης, η εταιρία απέσπασε το σημαντικότατο Bronze Award στην κατηγορία «Εξυπηρέτηση Πελατών» του πυλώνα Καινοτομία στις Πωλήσεις & Πελατοκεντρικότητα των Sales Excellence Awards 2014. Το συγκεκριμένο βραβείο επιβραβεύει περίτρανα την Πελατοκεντρική φιλοσοφία της Ideales. Η εταιρία προστατεύει τους Πελάτες της προσφέροντας τους άριστη εξυπηρέτηση και υπερβαίνοντας διαρκώς τις προσδοκίες τους σε ποιότητα, οργάνωση, λειτουργία, πρακτικές & υπηρεσίες, συνεχίζοντας έτσι να ενισχύει την σχέση της μαζί τους. 
Τα Sales Excellence Awards 2014 είναι τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης Πελατών σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους και διοργανώθηκαν για 2η χρονιά από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος σε συνεργασία με την Boussias Communications. Η αξιολόγηση διενεργήθηκε από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς, διακεκριμένων ακαδημαϊκών και μελών του Δ.Σ. του Ι.Π.Ε. Στην κατηγορία Εξυπηρέτηση Πελατών απονεμήθηκαν μόνο Silver και Bronze βραβεία, καθώς καμία εταιρία δε συγκέντρωσε τους απαραίτητους βαθμούς για το Gold.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου