Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Υποψήφιος στην Περιφέρεια Κρήτης ο Νίκος Χαλκιαδάκης!!!


Στο στίβο της πολιτικής, στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, ένας ακόμη άνθρωπος του Τουρισμού. Ο Νίκος Χαλκιαδάκης αποφάσισε να κατέβει στις επερχέμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Σεραφείμ Τσόκα. 
Πρόκειται για μια σημαντική υποψηφιότητα, καθώς ο συμπαθής Νίκος Χαλκιαδάκης, έχει αναπτύξει σημαντική επαγγελματική αλλά και συνδικαλιστική δράση δείχνοντας ξεχωριστά δείγματα γραφής. 
Ο Νίκος Χαλκιαδάκης γεννήθηκε το 1965 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και μεγάλωσε. Το 1982 αποφοίτησε από το λύκειο «ΚΟΡΑΗΣ» και συνέχισε τις σπουδές του στον Τουρισμό, στο Μόναχο της Γερμανίας. Μιλάει 5 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Ιταλικά και Γαλλικά) και γνωρίζει άριστα τον τουριστικό τομέα. 
Είναι παντρεμένος με την Άνια και έχει έναν γιο 24 χρονών. Από το 1983 ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη επιτυχία και συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξή της. 
Τα Cactus Hotels απασχολούσαν μέχρι το Μάιο του 2010, 120 εργαζόμενους, και σήμερα απασχολεί 230, σε καιρούς οικονομικής ύφεσης και κρίσης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και φροντίδα στην απασχόληση και μια ανάσα, τόσο στις ίδιες τις οικογένειες, όσο και στην τοπική οικονομία.
Από τον Μάρτιο του 2013 είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, θέτοντας ως στόχους την συγκέντρωση των δυνάμεων των ξενοδόχων της Κρήτης, την εγγραφή νέων μελών και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Συμμετέχει δυναμικά στο τουριστικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι, σε σεμινάρια και εκθέσεις τουρισμού σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. 
Επίσης θεωρεί σημαντική τη σύζευξη του Τουρισμού με τον Πρωτογενή τομέα (αγροτικά προϊόντα), ώστε τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα να διαφημιστούν σε όλο τον κόσμο. 
 Τα τελευταία χρόνια τα ξενοδοχεία Cactus Royal και Cactus Beach έχουν βραβευθεί με δεκάδες διεθνή βραβεία σε όλους τους τομείς, με πιο πρόσφατη την βράβευση του Cactus Royal στα καλύτερα 100 ξενοδοχεία του κόσμου, από την διεθνή ιστοσελίδα αξιολόγησης Holidaycheck.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου