Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ...


... έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση» 
 
Η καρδιά της Κρήτης χτύπησε δυνατά στην «Τεχνόπολι» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, όπου ολοκληρώθηκε η Παγκρήτια έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση». 
Εκατοντάδες επιχειρήσεις και φορείς από κάθε σημείο του νησιού συμμετείχαν στην έκθεση προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. 
Στον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης είπε ότι η Περιφέρεια συνεργάζεται με όλους τους φορείς του νησιού, καθώς έχουν τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον του τόπου και των προϊόντων του και προσθεσε χαρακτηριστικά: «Σε αυτή την δύσκολη περίοδο, η αξιοποίηση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων σε συνδυασμό με στοχευόμενες και εξωστρεφείς δράσεις αποτελούν σημαντικό εργαλείο στην προώθηση των ποιοτικών τοπικών προϊόντων μας και του κρητικού τουρισμού και των υπηρεσιών μας. Η Κρήτη έχει τη δυναμική αλλά και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγει άλλη μια φορά μπροστά στην εθνική προσπάθεια και να πρωτοπορήσει. Προς αυτό το σκοπό, είμαι βέβαιος ότι η ενδυνάμωση της οικονομίας της Κρήτης, μέσα από την παράλληλη ανάπτυξη του πρωτογενούς και του τουριστικού τομέα, είναι ένα ισχυρότατο όπλο. Στην Περιφέρεια Κρήτης έχουμε θέσει ψηλά στην ατζέντα μας τη σύνδεση του πρωτογενή τομέα με το τουριστικό μας προϊόν». 
 
Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γιώργος Δεικτάκης, ο αντιπρόεδρος του ΕΟΤ Χριστόφορος Καπαρουνάκης και ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Γιώργος Μαριδάκης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, οι βουλευτές Λευτέρης Αυγενάκης, Νότης Μαριάς και Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κ.ά. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου