Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Καλά νέα και από το Ισραήλ!!!


Τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου, στο περιθώριο της τουριστικής έκθεσης του Τελ Αβίβ, ο τουριστικός οργανισμός AVIΑTION LINK έκανε της επίσημη παρουσίαση του καλοκαιρινού του προγράμματος προς Ελλάδα και Κύπρο. 
Η AVIΑΤΙΟΝ LINK, εισηγμένη εταιρεία στο χρηματιστήριο του Τελ - Αβίβ είναι ένας από τους πρώτους σε κατάταξη Ισραηλινούς tour – operators με μακρά ιστορική παρουσία στην Ελληνική αγορά. Το περυσινό καλοκαίρι, χάρη στο δυνατό δίκτυο πωλήσεων τους, στο πολύ θετικό κλίμα για την Ελλάδα στη χώρα τους και στην υποστήριξη της DELTANET TRAVEL, που είναι ο στρατηγικός της συνεργάτης στην Ελλάδα,κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τις αφίξεις του, σε σχέση με το 2012. 
Για το 2013 ο προγραμματισμός πτήσεων περιλαμβάνει περαιταίρω αύξηση, η οποία συνοδεύεται και με εμπλουτισμό του portfolio των προσφερομένων ξενοδοχείων, καθώς και με επέκταση της συνεργασίας με τη DELTANET TRAVEL και στην Κύπρο. 
Στην εκδήλωση παρουσίασης συμμετείχαν πάνω από 100 Ισραηλινοί τουριστικοί πράκτορες και την παρουσίαση ακολούθησε cocktail σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα.
H DELTANET TRAVEL, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μιχ. Βαμιεδάκη, καθώς και τον Εμπορικό Διευθυντή, κ. Γιάννη Παπαδόπουλο. Στην παρουσίαση συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι βασικοί συνεργαζόμενο ξενοδόχοι της AVIATION LINK στην Κρήτη και Κύπρο, όπως ο κ. Βασίλης Φραγκουλάκης (ALDEMAR HOTELS), Σταύρος Κανάκης, Στέλιος Παπατσαράς (ERI HOTELS), Παναγιώτης Μάος (KALYPSO HOTELS), Μαρίνος Κουτουλάκης (MED HOTELS), Γιάννης Κορνελάκης, (MITSIS HOTELS).
Στην εναρκτήρια  ομιλία του προς τους συμμετέχοντες, ο κ. Βαμιεδάκης, μεταξύ άλλων ανέφερε : « Η AVIATION LINK κατάφερε με σωστό σχεδιασμό και σοβαρότητα να υπερδιπλασιάσει την κίνηση της προς το νησί μας και γιαυτό και τους εκφράζουμε την εκτίμηση και θαυμασμό μας, αλλά και τη συνεχή υποστήριξη μας. Η ανοδική πορεία συνεχίζεται και αναμένουμε να υποδεχθούμε ακόμα περισσότερους λάτρεις των Ελληνικών διακοπών. Η Κρήτη έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει από ήλιο και θάλασσα, έχει να δείξει ένα φιλικό, ανθρώπινο πρόσωπο που τόσο αρέσει στους Ισραηλινούς και όχι μόνο επισκέπτες της, αλλά και ατελείωτες επιλογές δραστηριοτήτων. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η AVIATION LINK το 2014 ξεκινάει τις πτήσεις της από τις 13 Απριλίου, ένα μήνα νωρίτερα από πέρσι, όντας ουσιαστικά ένας από τους πρώτους χρονικά σε αφίξεις tour – operators στην Κρήτη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου