Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Γαστρονομία στη Μόσχα από ALDEMAR και Travel Hunter...


... με την υποστήριξη του γραφείου του ΕΟΤ στην Ρωσία 

Ξεκίνησε χθες στη Μόσχα, παρουσία του υφυπουργού Τουρισμού Grigori Sariashvili, το Φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας, που διοργανώνεται από το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Hunter σε συνεργασία με τα Aldemar Resorts, την περίοδο 31.01 - 02.02.2014 και είναι αφιερωμένο στην ελληνική κουζίνα.  
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με στόχο την προώθηση της γαστρονομίας ως είδος τουρισμού στην Ελλάδα.
Σημειώνεται ότι το Travel Hunter έχει στο χαρτοφυλάκιο του σημαντικές συνεργασίες και έχει προωθήσει στο παρελθόν ευρωπαϊκές κουζίνες όπως η ιταλική, η γαλλική και η ισπανική.
Στις εκδηλώσεις υπάρχει ισχυρή παρουσία από δημοσιογράφους και bloggers, που σχετίζονται με γαστρονομία και τουρισμό. Μερικοί εξ’ αυτών είναι: www.votpusk.ru, www.turizm.ru, www.menu.ru, www.mmenu.ru, Περιοδικό Gastronom, Περιοδικό Pytishestvyev po svety (Ταξιδεύουμε ανά τον κόσμο – Θεματολογία: Ταξίδια), Περιοδικό Domashnij Ocheg (Σπίτι – Θεματολογία: Γαστρονομία & Σπίτι), Περιοδικό Vkysno i Polezno (Νόστιμα και Υγιεινά – Θεματολογία: Γαστρονομία), Περιοδικό Saveurs, Περιοδικό Perfect Travel Magazine, Vash Dosyg (Ο Ελεύθερος σας Χρόνος – Θεματολογία: Ελεύθερος Χρόνος). 

Υπογραμμίζεται ότι υπάρχει ένα οργανωμένο πλάνο, το οποίο περιλαμβάνει παράλληλες δραστηριότητες (Ελληνικές βραδιές σε διάφορα εστιατόρια, μεταξύ αυτών και στο “Rafinad Restaurant” του διάσημου σεφ Igor Sus), ενώ θα πραγματοποιηθεί master class στη σχολή μαγειρικής της Anna Semenova, η οποία είναι σημείο αναφορά για το χώρο. 

Ακόμη θα πραγματοποιηθεί Sympossio Event με τον Chef Πέτρο Λαμπρινίδη (Aldemar Resorts) και γευσιγνωσία ελληνικών προϊόντων της εταιρείας Dionysos Imports, ενώ τρεις διάσημοι Ρώσοι Σεφ κα  food bloggers, σε ρόλο βοηθών, θα εκτελέσουν ελληνικές συνταγές. Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετάσχουν ο διευθυντής του ΕΟΤ της Μόσχας Πολύκαρπος Ευσταθίου και η Ελληνίδα πρόξενος. Μαζί τους θα είναι ο Chef Πέτρος Λαμπρινίδης και Ρώσοι Celebrities. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου