Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Νέοι προορισμοί από Vueling προς Ελλάδα


Το νέο πτητικό πρόγραμμα ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου η αεροπορική εταιρεία Vueling. Πρόκειται για ένα δυναμικό ξεκίνημα μεταξύ άλλων για τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε έναρξη απευθείας πτήσεων από τον Ιούνιο του 2014 με 2 πτήσεις ημερησίως από Ρώμη προς Αθήνα, 2 πτήσεις εβδομαδιαίως από Ρώμη προς Ρόδο και Κέρκυρα, 3 πτήσεις εβδομαδιαίως από Ρώμη προς Σαντορίνη και Μύκονο και 2 πτήσεις εβδομαδιαίως από Φλωρεντία προς Μύκονο και Σαντορίνη. 
Τα δρομολόγια προς τα περιφερειακά αεροδρόμια είναι προγραμματισμένα να ξεκινούν Ιούνιο και να ολοκληρωθούν Σεπτέμβριο. 
Η επιτυχία του εγχειρήματος είναι καθοριστική όχι μόνο για την αύξηση της ιταλικής αγοράς, αλλά και για τη μελλοντική προσέλκυση άλλων αεροπορικών εταιρειών.
Η Vueling Airlines είναι ισπανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και η δεύτερη σε μέγεθος μετά την Iberia . Ιδρύθηκε το 2004 και τo 2009 μετά από έρευνα της Skytrax Research χαρακτηρίστηκε ως η τρίτη εταιρία χαμηλού κόστους στη δυτική Ευρώπη.
Η συμφωνία που έχει η Goldair Handling με την Vueling από τον Ιούνιο του 2007 επεκτάθηκε για να καλύψει τις ανάγκες εξυπηρέτησης των νέων πτήσεων.
Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος κ. Καλλίνικος Καλλίνικος δήλωσε: `` Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να βλέπουμε την υλοποίηση μακρόχρονων προσπαθειών του Ομίλου μας για απευθείας αεροπορικές συνδέσεις από το εξωτερικό προς την Ελληνική Περιφέρεια``.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου