Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ξ.Ε.Ε. και Hotelstars Union: Συμμετοχή στην έρευνα...


 ... και με δωράκι μετά από κλήρωση 

- Εδώ η έρευνα. Θα χρειαστείτε μόνο λίγα λεπτά

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλει για την οργάνωση του Ελληνικού τουρισμού και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος μας, μέσα από τη διαδικασία αναβάθμισης των ξενοδοχείων της Ελλάδας και την αναδιαμόρφωση του συστήματος κατάταξης των ξενοδοχειακών μας καταλυμάτων, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία. 
Το έτος 2013 έχει χαρακτηριστεί ως «Έτος Αναθεώρησης» του κοινού ευρωπαϊκού συστήματος κατάταξης των ξενοδοχειακών καταλυμάτων «Hotelstars Union » και ιδίως του καταλόγου με τα κριτήρια αξιολόγησης. 
Με τη σύμφωνη γνώμη και στήριξη του υπουργείου Τουρισμού, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος προχωρά στην υιοθέτηση του συστήματος κατάταξης των Ελληνικών ξενοδοχείων βάσει του πανευρωπαϊκού συστήματος «Hotelstars Union». 
Στα πλαίσια της διαρκούς επικαιροποίησης των παρεχομένων ξενοδοχειακών υπηρεσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας, η Hotelstars Union πραγματοποιεί μια on-line Πανευρωπαϊκή Έρευνα με στόχο: να επιβεβαιωθούν και βελτιωθούν οι απαιτήσεις και επιθυμίες των Ευρωπαίων Τουριστών για την διαμονή τους στα ξενοδοχεία .

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος σας προτρέπει να συμμετάσχετε στην Πανευρωπαϊκή Έρευνα που πραγματοποιεί η “Hotelstars Union” με στόχο: να προσδιοριστούν οι Ανάγκες και οι Επιθυμίες των Ευρωπαίων Τουριστών για ξενοδοχειακή διαμονή. Η “Hotelstars Union” είναι μια ευρωπαϊκή προσπάθεια για ανάπτυξη ενός Κοινού Συστήματος Κατάταξης των Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων σε Αστέρια στην Ε.Ε..
Το σύστημα της Hotelstars Union εφαρμόζεται ήδη σε 13 χώρες και αφορά πάνω από 180 εκατομμύρια ευρωπαίους πολίτες. Σκοπός του συστήματος είναι να λειτουργεί ως αξιόπιστο μέσο πληροφόρησης για τον Ευρωπαίο Τουρίστα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για το μέλλον!!

Στο τελευταίο μέρος της έρευνας θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε μια κλήρωση και την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα 100 hotel vouchers για διαμονή σε μια από τις ευρωπαϊκές χώρες –μέλη της Hotelstars Union!!!

Εμπρός όλοι μαζί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου