Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η Βάσω Κόλλια νέα γραμματέας Ισότητας



Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων κυρία Βάσω Κόλλια με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της έκανε την εξής δήλωση: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, αλλά και συναίσθηση του βάρους της ευθύνης, αναλαμβάνω τα καθήκοντα της γενικής γραμματέως Ισότητας των Φύλων ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη που ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς έδειξε στο πρόσωπό μου. 
Σε μια δύσκολη περίοδο για την Πατρίδα μας, θεωρώ ότι η Γενική Γραμματεία Ισότητας μπορεί και πρέπει να αναλάβει το ρόλο που της αναλογεί, αντιμετωπίζοντας δημιουργικά τις επιπτώσεις της κρίσης και συμβάλλοντας στην άρση αδικιών. 
Η σύνθεση, η διεκδίκηση και η αποφασιστικότητα για την περαιτέρω ανάπτυξη εκείνων των πολιτικών που θα διευρύνουν τα μέχρι σήμερα επιτεύγματα του γυναικείου κινήματος για την ουσιαστική εμπέδωση της ισότητας, αποτελούν βασική προτεραιότητά μου.


Η εποχή δεν προσφέρεται για μεγάλα λόγια. Η κοινωνία θέλει αποδείξεις και αποτελέσματα. Γι' αυτό το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι συλλογική προσπάθεια και πολύ δουλειά. Ελπίζω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, που στηρίζουν την Κυβέρνηση, καθώς και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών».

Καλορίζικη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου