Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Πάσχα στην Κω...


Το ξενοδοχείο Michelangelo Resort & Spa στον Άγιο Φωκά της Κω, έχει διακριθεί στην έως τώρα πορεία του από κορυφαίους Tour Operators όπως η TUI UK ως Top Gold Medal Winner, TUI DE ως premium hotel αλλά και από φορείς όπως ο Trip advisor με certificate of excellence για το 2012. Αυτή τη στιγμή είναι σύμφωνα με την αξιολόγηση του trip advisor το Νο1 ξενοδοχείο στη Κω για ρομαντικές αποδράσεις. Αξιοσημείωτο είναι ότι διαθέτει μια από τις πιο μεγάλες και εντυπωσιακές infinity πισίνες του κόσμου με μήκος 147 μέτρα, σημείο που λατρεύουν όσοι το επισκέπτονται μιας και η θέα είναι μαγευτική.

Το Michelangelo ανοίγει στις 25 Απριλίου πιο ανανεωμένο από ποτέ και είναι έτοιμο να υποδεχτεί όσους ονειρεύονται ξεκούραστες διακοπές και χαλάρωση. Το Πάσχα είναι ιδιαίτερο καθώς ειδικά για τους Έλληνες πελάτες προσφέρεται Πασχαλινό πακέτο με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα, ημιδιατροφή, εορταστικές εκδηλώσεις το Μ. Σάββατο το βράδυ και τη Κυριακή του Πάσχα, πασχαλινό καλωσόρισμα στο δωμάτιο κατά την άφιξη, δωρεάν είσοδο στις εγκαταστάσεις του spa και έκπτωση 15% στις θεραπείες του spa. Οι τιμές αρχίζουν από 120 € το δωμάτιο τη βραδιά και δωρεάν το 1ο παιδί έως 12 ετών.

1 σχόλιο:

  1. Η φωτογραφία είναι μαγευτική. Καλό θα ήταν να είχατε βάλει και στοιχεία επικοινωνίας. Ωστόσο με όσα διάβασα στο άρθρο πιστεύω ότι αξίζει να το googlάρω. Φύγαμε για Κω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή