Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Χρειάζεται ευθύνη...


- Πρέπει να δείξουμε αυξημένο αίσθημα ευθύνης... 
- Δείτε τις δηλώσεις του Πάνου Λειβαδά 
- Πήραμε και βραβείο... 

Αξιοσημείωτα συγκρατημένος και "ψύχραιμος" ο γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ. Πάνος Λειβαδάς "συνιστά" σε όλους τους τόνους επίδειξη αισθήματος ευθύνης και σε καμία περίπτωση πανηγυρισμούς ή ακόμη χειρότερα εκμετάλλευση της συγκυρίας. 
Όπως λέει σε δηλώσεις του στο Χ&Τ "μαζί με την αισιοδοξία και τα θετικά μηνύματα έρχεται και η ευθύνη", σημειώνοντας με νόημα: " Ζούμε σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόσμο και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε ο ομφαλός της γης και το κέντρο του κόσμου". Όπως τονίζει χαρακτηριστικά " η επαναληπτικότητα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του ελληνικού τουρισμού και φέτος που γίνεται για τη χώρα μας το come back, είναι πιο σημαντικό από κάθε άλλη φορά να υποδεχθούμε τους φιλοξενούμενούς μας με έναν τρόπο που θα τους κάνει να συνεχίσουν να έρχονται στην Ελλάδα. Πρέπει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να δικαιώσουμε την επιλογή τους να επιλέξουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Αυτό αφορά τα πάντα: από τα απλά και αυτονόητα όπως να "φορέσουμε" το καλύτερο χαμόγελό μας, μέχρι τα πιο σύνθετα, τιμές, εξυπηρέτηση, value for money, κ.ο.κ."

Τέλος ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ υπογραμμίζει με νόημα ότι πολλές χώρες στην περιοχή μας αντιμετωπίζουν προβλήματα και ο ανταγωνισμός έχει εντατικοποιηθεί... ΥΓ: Συγγνώμη για τον ήχο, αλλά ήμασταν στην "μάχη"...

Στα αξιοσημείωτα: πήραμε και βραβείο για τα 20 χρόνια συμμετοχής μας στη ΜΙΤΤ
Καλορίζικο... 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου