Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Δείτε τα χάλια μας...


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βιντεάκι που τράβηξε επιβάτης (;) του πλοίου "Αδαμάντιος Κοραής" που συνδέει τα Κυκλαδονήσια με τον Πειραιά. 
Ας δουν οι καρεκλοκένταυροι του υπουργείου Ναυτιλίας και όχι μόνο ποια είναι η κατάσταση. Ας αναλογιστούμε όλοι, εμπλεκόμενοι ή μη, "υπεύθυνοι" ή "ανεύθυνοι" και ας ανοίξουμε τα αυτιά μας στις κραυγές αγωνίας των νησιωτών αλλά και των εταιριών της Ακτοπλοϊας, ότι σε λίγο οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα αποτελούν...πολυτέλεια.
 

Δείτε τις τριτοκοσμικές εικόνες ντροπής και αναλογιστείτε ότι πληρώνουμε ακόμη αχθοφορικά τέλη και λεμβούχους...
Αν και τους λεμβούχους μπορεί σύντομα να τους χρειαστούμε ξανά...

2 σχόλια:

  1. Πολλα μποφωρ, δυσκολη προσεγγιση του πλοιου, κατα την γνωμη μου δεν θα επρεπε να γινει το δρομολογιο αυτο λογω κακων συνθηκων και κατα την γνωμη μου δεν θα επρεπε ν'αναρτηθει αυτο το βιντεο διοτι ειμαστε μια χωρα σε κριση στην αρχη της τουριστικης σεζον και μονο κακο μπορει να κανει, θα προτεινα να σταλει σε καποιον υπευθυνο του υπουργειο ναυτιλιας, οση ανταποκριση θα εβρισκε εκει αλλο τοσο θα βρει και μεσω του βιντεο, εμεις οι Ελληνες γνωριζουμε τα προβληματα της χωρας μας, τα νοιωθουμε στο πετσι μας καθε ημερα αντι να βριζουμε την χωρα μας τριτοκοσμικη θα προτεινα οσο μπορει ο καθενας σε προσωπικο επιπεδο να προσπαθει στην καθημερινοτητα του να το αλλαξει αυτο, και να προσεχει ο καθενας τι ψηφιζει, και να εχουμε την χωρα μας σαν το παιδι μας που του προωθουμε τα προτερηματα και τα ελλατωματα τα παλευουμε μονοι μας . Μην ξεχναμε οτι οι επομενοι 7 τουριστικοι μηνες ειναι πολυ σημαντικοι για την οικονομια της χωρας μας πολλοι ανεργοι θα δουλεψουν εστω και εποχιακα, ας μην βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας, ετσι νομιζω εγω ,γνωμη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι πράγματα αυτά ,που είναι ο Σαμαράς και η τριτοκοματική ,που αφήνουν τον καιρό καιτα κύματα να κάνουν ότι θέλουν.Μία διαμαρτυρία στον Θεό δεν ήξεραν να κάνουν ???ενώ αν είχαμε ψηφίσει λίγο παραπάνω τους άλλους τώρα θα είχαμε ΟΛΚ στο νησί και οι 43 τουρίστες που πάνε θα είχαν γίνει 44 .Αυτά για να μαθαίνετε να ψηφίζετε αυτούς που "ξέρουν" τι θα κάνουν ,άσχετα αν δεν ξέρουν τι τους γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή