Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Πολλά συμβούλια είχαμε χθες στην Αθήνα...


Τυχαίο ή όχι δεν γνωρίζω πάντως χθες υπήρχε "συνωστισμός" στο Ελ. Βενιζέλος από τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων του Ε.Ο.Τ. και του Σ.Ε.Τ.Ε., που κατέφθαναν για να συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις των δύο Δ.Σ.. 
Και μάλιστα με ενδιαφέρουσες ημερήσιες διατάξεις!!!
Πάμε στα απλά: 
Στον Ε.Ο.Τ. εγκρίθηκαν οι διαγωνισμοί για τα ελληνικά περίπτερα σε Σόφια και Βελιγράδι και έγινε μια πρώτη συζήτηση για τα περίπτερα σε Βερολίνο, Μόσχα ( 2 εκθέσεις) και Πετρούπολη. Γι' αυτές αποφάσεις θα ληφθούν το ερχόμενο Σάββατο σε εμβόλιμη συνεδρίαση του ΔΣ, στην οποία ενδέχεται να παρευρίσκονται και εκπρόσωποι του Συλλόγου Υπαλλήλων Ε.Ο.Τ., για συζήτηση σχετικά με το μέλλον του Οργανισμού.
Από την άλλη στο Δ.Σ. του ΣΕΤΕ είχαμε εκτενέστατη συζήτηση για το θέμα της Marketing Greece πρωτευόντως και του ΙνΣΕΤΕ, δευτερευόντως, με αρκετές όμως απουσίες μελών.
Παρά το γεγονός ότι όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, αναγνωρίζουν την σημασία και των δύο πρωτοβουλιών, και ειδικά της δεύτερης, και τις οποίες πιστώνουν στον Ανδρέα Ανδρεάδη, υπάρχουν κάποιοι προβληματισμοί και για τη διαδικασία υλοποίησης και για την οικονομική στήριξή της. 
Μάλιστα διαπιστώθηκε ότι απαιτείται τροποποίηση καταστατικού προκειμένου ο ΣΕΤΕ να συμμετάσχει σε άλλο νομικό πρόσωπο, ενώ αποφασίσθηκε η επιβολή έκτακτης εισφοράς στα μέλη του Συνδέσμου, ύψους μίας ετήσιας συνδρομής για την χρηματοδότηση των δύο σχεδίων. Προς τούτο αποφασίσθηκε έκτακτη γενική συνέλευση που ορίστηκε για την 20η Φεβρουαρίου , για συζήτηση και ψηφοφορία στα παρακάτω θέματα που θα αποτελέσουν την ημερήσια διάταξη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να επεκταθώ περαιτέρω, αφού η Γ.Σ. είναι "προ των πυλών"...


Θέματα Ημερήσιας Διάταξης


1.      Έγκριση συμμετοχής ΣΕΤΕ στην Marketing Greece A.E.

2.      Έγκριση Καταστατικού / Ίδρυση Marketing Greece A.E.

3.      Έγκριση έκτακτης εισφοράς Μελών ΣΕΤΕ υπέρ Marketing Greece A.E.
4.      Έγκριση συμμετοχής ΣΕΤΕ στο Ινστιτούτο ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ)
5.      Έγκριση Καταστατικού / Ίδρυση Ινστιτούτου ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ)

Last but not least που έλεγε και η γιαγιά μου, έγιναν και κάποιες νύξεις, για δεύτερο 
συνεχόμενο Δ.Σ., για το πως μαθαίνουμε κάποια από αυτά που διαβάζετε και για 
διαρροές που υπάρχουν από το Δ.Σ. συγκεκριμένα προς εμάς. 
Φίλτατοι και φιλτάτες "συνάδελφοι" ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο... 
Μην ψάχνετε για μάγισσες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου