Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Για να μην ξεχνιόμαστε...


Δεχθήκαμε πάρα πολλά τηλεφωνήματα για την εκπομπή του ΣΚΑΙ για την προβολή του ελληνικού Τουρισμού, με την Όλγα Κεφαλογιάννη και τους κ.κ. Φλέσσα και Οικονομίδη. Αναξαρτήτως όλων των σχολίων που μπορεί να κάνει κανείς, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι μετά από μια περίοδο "αγρανάπαυσης" και αρκετών επαφών που σκοπίμως δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, υπό την "αιγίδα" συνδικαλιστικών και πολιτικών παραγόντων, με το υπουργείο, τον Ε.Ο.Τ., κ.λπ., κ.λπ., που είχε ο κ. Οικονομίδης, επανεμφανίσθηκε στο προσκήνιο. 
Ας θυμηθούμε ξανά λοιπόν, γιατί σε αυτό τον τόπο η μνήμη είναι κοντή, την "άποψή" του για την προβολή της Ελλάδας, όπως την εξέφρασε με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, την οποία μετά από λίγο απέσυρε, αντιλαμβανόμενος προφανώς αυτό που είχε κάνει. Εμείς όμως είχαμε προλάβει να "τσιμπήσουμε" την φωτογραφία. Ήταν την αποφράδα ημέρα που καιγόταν η Αθήνα...
Και επειδή έχει περάσει πολύς να σας αποκαλύψουμε τώρα, ότι τότε με εντολή του γενικού γραμματέα ΕΟΤ Γιώργου Κολέτσου, οι νομικές υπηρεσίες του Οργανισμού είχαν συντάξει εξώδικο προς τον κ. Οικονομίδη, απαγορεύοντάς του να χρησιμοποιεί το λογότυπο του Ε.Ο.Τ..
Εμείς τότε σας είχαμε ενημερώσει ( εδώ ).

Τελικά επελέγη η λύση της λήθης και δεν απεστάλλη...

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου