Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Μια περίεργη σύμπτωση...


...και η επιβεβαίωση για το έγγραφο με το οποίο άλλαξε η "κατεύθυνση" των εξτρέ. 

Εν αναμονή της ΕΔΕ που διενεργεί η γενική διευθύντρια του Ε.Ο.Τ. κα. Έμμυ Δέδε Ναγκάτα, αλλά και του πορίσματος των ελεγκτών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, υπάρχει ένα "μουδιασμένο" κλίμα στην Τσόχα. 
Από διάφορα "χαρτιά" που διαρρέουν δεξιά και αριστερά προκύπτει μια περίεργη σύμπτωση: η χειρίστρια στην Τράπεζα της Ελλάδος που χειρίζεται τον Ε.Ο.Τ., ονομάζεται Καραχάλιου (!!!). Το άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από το έγγραφο που σας αποκαλύπτουμε είναι ότι πράγματι οι οδηγίες για το που θα αποστέλλονται τα εξτρέ, δίδονται με έγγραφο της Διευθύνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, και όχι του γραφείου του Γενικού Γραμματέα.

Μάλιστα από τo έγγραφο προκύπτει ότι για τον επίμαχο λογαριασμό, από τον οποίο εκδόθηκε και η πλαστογραφημένη επιταγή, ζητήθηκε τα εξτρέ να αποστέλλονται μόνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του γραφείου του γενικού γραμματέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει και έγγραφο από την Οικονομική Διεύθυνση του ΕΟΤ προς την κα. Δέδε, σύμφωνα με το οποίο ο τέως γ.γ. Νίκος Καραχάλιος ουδέποτε ζήτησε εγγράφως την παραλαβή καρνέ επιταγών, καθώς και ότι κατά την διαδιακασία παράδοσης - παραλαβής των επιταγών από τον προφυλακισμένο σύμβουλο, δεν συντάχθηκε διαβιβαστικό, ούτε πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής. 

Ταύτα προς το παρόν και αναμένουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου