Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Στα GREAT HOTELS OF THE WORLD το Πεντελικό


Στην οικογένεια των GREAT HOTELS OF THE WORLD, ανήκει πλέον το ξενοδοχείο Πεντελικόν. Τα υψηλά επίπεδα υπηρεσιών όπως εξυπηρέτηση πελατών, διαδικασίες υποδοχής, 24ώρη υπηρεσία δωματίων και υπηρεσία butler όπως επίσης και την κατηγορία 5 αστεριών, συνεδριακούς χώρους, Spa, internet access, το πολυτελές εστιατόριο Vardis - το μοναδικό εστιατόριο μέσα σε ξενοδοχείο, που κερδίζει κάθε χρόνο το αστέρι Michelin- δημιουργούν την απόλυτη έννοια που κάνουν το Ξενοδοχείο Πεντελικόν να ξεχωρίζει.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Πεντελικόν, κ. Χάρης Βάρδης δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία του Ξενοδοχείου Πεντελικόν, διότι εξακολουθεί να κρατάει μία απολύτως πετυχημένη παρουσία και δικαίως κατατάσσεται στην πρώτη σειρά επιλογών εκλεκτών πελατών που η ποιότητα και η πολυτέλεια είναι αδιαπραγμάτευτα στοιχεία. Η ένταξή μας στα Great Hotels of the World είναι μεγάλη τιμή για εμάς και μία υπενθύμιση ότι παράγουμε τελικό πολύτιμο προϊόν που για την εκλεκτή πελατεία μας είναι μία αξέχαστη εμπειρία».

Ο Οργανισμός, Great Hotels of the World, είναι από τους πιο ισχυρούς εκπροσώπους ξενοδοχείων πολυτελείας και από τους πλέον αξιόπιστους, και περιλαμβάνει πάνω από 250 πολυτελείς ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου