Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Aνοικτή η Ακρόπολη 8 το πρωί με 7 το βράδυ όλο το χρόνο


Τελικά, γίνονται και θαύματα γιατί πως αλλιώς θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, η Ακρόπολη, στο εξής, να παραμένει ανοικτή από τις 8 τις το πρωί ως τις 7 το βράδυ, χειμώνα, καλοκαίρι…

Αυτό ανακοίνωσε χθες το απόγευμα, παγκόσμια ημέρα Μουσείων, από το κατάμεστο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος.
«Σήμερα μπορούμε να ανακοινώσουμε πως από εδώ και πέρα και για πάντα, η Ακρόπολη θα ανοίγει στις 8 το πρωί και θα κλείνει στις 7 το βράδυ, χειμώνα-καλοκαίρι. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό και το εξασφαλίσαμε μέσω των μετατάξεων που έχουν πραγματοποιηθεί. Έχουμε πλέον το προσωπικό που χρειαζόμαστε για να μένει πάντα ανοιχτή η Ακρόπολη, κάτι που θέλαμε τόσο καιρό και καταφέραμε να κάνουμε όπως είχαμε υποσχεθεί.
Πλέον η Ακρόπολη θα είναι ανοιχτή στο κοινό ως τις 7 το βράδυ και είμαι περήφανος που αυτό θα αναδείξει την Αθήνα όπως της αξίζει, όπως αξίζει στους κατοίκους της, ενώ ταυτόχρονα θα την κάνει πιο ευχάριστο τουριστικό προορισμό», δήλωσε σχετικά ο κ. Γερουλάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου