Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Σειρά επαφών Νικητιάδη...

Μπαράζ επαφών ξεκίνησε από χθες και συνεχίζει σήμερα ο υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης στο Λονδίνο, στο περιθώριο της WTM.

Μετά τα εγκαίνια της έκθεσης και την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο υφυπουργός παρέθεσε δείπνο σε τουριστικούς αρχισυντάκτες μεγάλων πολιτικών εφημερίδων όπως The Times, Sunday Telegraph, Sunday Mirror, Guardian, Sunday Times, Art Newspaper, Financial Times, Independent και Conde Nast Traveller. ...

Παράλληλα, ο κ. Νικητιάδης, είχε επαφές με τους ομολόγους του του Ισραήλ, της Βουλγαρίας, επισκέφθηκε το περίπτερο της Τουρκίας και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σμύρνης, ενώ έδωσε πλήθος συνεντεύξεων σε διεθνή μέσα, μεταξύ των οποίων BBC, CNBC, ITV, REUTERS, BLOOMBERG, CNN, Travelmole, Travelweekly, EUROSPORT, κ.ά..

Επιπροσθέτως, όσον αφορά τις επαφές με παράγοντες του χώρου, ο κ. υφυπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΤUI, της THOMAS COOK, καθώς και της OLYMPIC HOLIDAYS, που είναι σπεσιαλίστας για Ελλάδα και Κύπρο. Μάλιστα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της OH Γιώργο Μιχαλιά, είχε ιδιαίτερη συνομιλία για την αύξηση του μεριδίου αγοράς των ειδικών τουρ οπερεϊτορς. Επίσης συναντήθηκε με εκπροσώπους της RYNAIR, της EASYJET και της MONARCH.

Τη στιγμή αυτή ο κ. Νικητιάδης συμμετέχει και ως ομιλητής, στη διάσκεψη των υπουργών Τουρισμού, που διοργανώνει η WTM.

Στο μεταξύ παράλληλο πρόγραμμα επαφών ακολουθεί και ο πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κ. Νικόλας Κανελλόπουλος. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. βλέπει εκπροσώπους της Ink Publishing, των National Geographic/Sky News, της American Express, του MTV, ενώ θα συμμετάσχει και στο John Rigin Partner Concepts Dinner. Επίσης, θα συναντήσει εκπροσώπους της Guardian και της της Washington Post.
Και βέβαια θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε, ενώ δεν χρειάζεται να σας πούμε για την επιτυχία της αγγλικής έκδοσης του Χ&Τ.

Σε λίγο οι προβλέψεις του WTTC για παγκόσμιο τουρισμό και ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου