Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Το θέμα του 6% και η συνέχεια...

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ανακίνηση του θέματος του 6% από εμάς σε προηγούμενη ανάρτηση (εδώ), στις 6 Νοεμβρίου, είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει γνωστό το θέμα στην δημοσιογραφική πιάτσα και να πάρει έκταση μπας και συγκινηθεί κανείς αρμόδιος ή αναρμόδιος, δεδομένου ότι το θέμα είναι παλιό και ουκ ολίγες φορές είχε τεθεί από το ΞΕΕ σε συναντήσεις με κρατικούς αξιωματούχους.

Μάλιστα η σημερινή ηγεσία είχε θέσει το θέμα και είχε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση νομοθετικής ρύθμισης για να λυθεί τα θέμα στην κα. Λούκα Κατσέλη, η οποία το παρέπεμψε στις ελληνικές καλένδες.


Τώρα λοιπόν σας δίνουμε ένα ακόμη θέμα προς ανάδειξη, μήπως με το ... σούσουρο εξεταστεί και αυτό. Αν λοιπόν μια σύμβαση μίσθωσης λήγει, το ασφαλιστικό ταμείο - ιδιοκτήτης του ακινήτου δεν μπορεί να την παρατείνει στον ξενοδόχο - ενοικιαστή. Πρέπει κλείσει το ξενοδοχείο, να απολυθούν οι εργαζόμενοι, να απομακρυνθούν τα κινητά αντικείμενα, να γίνει διαγωνισμός και να εκμισθωθεί ξανά, αν υπάρξει ενδιαφέρον.

Για τέτοια παράνοια μιλάμε.

Και για το θέμα αυτό, είχε υπάρξει πρόταση στην κα. Κατσέλη.

Τα νεότερα πάντως για το 6% είναι λοτι σε τριμερή συνάντηση που έγινε χθες μεταξύ του κ. Μάκη Καλλίγερου, του Συνδικάτου των Εργαζόμενων και του κ. Κουτρουμάνη, ο υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα υπάρξει κυβερνητική πρωτοβουλία.

Για να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου