Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Υπάρχει κι άλλη... Apocalypsis στην Πάτμο!!!


- Η αποκάλυψη της γαστρονομίας, με θέα τον μοναδικής ομορφιάς κόλπο του Γροίκου, βραβευμένο σαν έναν από τους ομορφότερους κόλπους στον κόσμο


Το εστιατόριο Apocalypsis προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες σε συνδυασμό με μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και πολυτέλειας. 
To εστιατόριο βρίσκεται στον οικισμό του Γροίκου, στους χώρους του ξενοδοχείου 5 αστέρων Patmos Aktis Suites & Spa, που συζητήθηκε ιδιαίτερα φέτος για το πλήθος των επώνυμων και VIP's από όλο τον κόσμο που φιλοξένησε, βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στο κύμα και προσφέρει τραπέζια, τόσο σε εσωτερικό, όσο και εξωτερικό χώρο, με θέα προς την θάλασσα, καθώς και χώρο στην παραλία για διεξαγωγή γάμων και διαφόρων εκδηλώσεων. 
Ο Δημήτρης Παμπόρης ανέλαβε το 2011 Executive Chef, στο καινούργιο τότε ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa, του ομίλου Divine Hotels, στα εστιατόρια Apocalypsis & Πλεύσις. 
Tην ίδια χρονιά του απονέμεται η διάκριση «Gourmet εστιατόριο Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας» από την Aegean Cuisine, για την προσφορά του και την στήριξη του στα ελληνικά προϊόντα. 
Το 2012 εντάσσεται στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο με το πρόγραμμα «Ελληνικό πρωινό».
Το 2013 δουλεύει στο βραβευμένο εστιατόριο με 3 αστέρια Michelin Auberge de lill στην Αλσατία δίπλα στο διάσημο Chef Marc Haeberlin. 
Θερμός υποστηρικτής της Νέας Ελληνικής Κουζίνας, το 2014 βραβεύεται το Appoocalypsis από την Επιτροπή Χρυσών Σκούφων του περιοδικού Αθηνοράμα με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και στόχο για το 2015 τον χρυσό σκούφο. 
Σαν Chef χαρακτηρίζεται από την χρήση τοπικών, υψηλής ποιότητας, πρώτων υλών, αφού στόχος του είναι η ελληνική δημιουργική Κουζίνα και η ανάδειξη της μέσα από τα προϊόντα αυτά. 
Όλα τα παραπάνω βέβαια οφείλονται εξίσου στην αμέριστη υποστήριξη των ιδιοκτητών του Patmos Aktis Suites & Spa, Kos Aktis Art Hotel και Kos Hotel Junior Suites των οποίων η κουλτούρα είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις ξενοδοχειακές μονάδες εκφράζοντας την αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία και γαστρονομία. 
Με το καλό ο Χρυσός Σκούφος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου