Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Το Ideales Resort Χρυσός Πράσινος Ηγέτης


Το Ideales Resort®, μέλος του Ομίλου Ideales, απέσπασε χρυσή διάκριση από το TripAdvisor. 
Το ξενοδοχείο συγκέντρωσε πολύ υψηλή βαθμολογία για τις πράσινες πρακτικές του, με αποτέλεσμα να είναι από τα πρώτα στην Ελλάδα που βραβεύονται στο πρόγραμμα Πράσινοι Ηγέτες του TripAdvisor και από τα ελάχιστα με τόσο υψηλή βαθμολογία. 
Αυτή η σημαντική διάκριση του Ideales Resort, επιβραβεύει για ακόμα μια φορά την προσφορά του Ομίλου Ideales στον Άνθρωπο, στο Περιβάλλον και στην Κοινωνία και αποδεικνύει περίτρανα τη δέσμευση του στη βιώσιμη ανάπτυξη και στο όραμα για ένα καλύτερο αύριο ...ΣΗΜΕΡΑ!
Tο Ideales Resort στην Κεφαλονιά αποτελείται από αυτόνομες βίλλες με ιδιωτικές Piscines Ideales | the eco pool® και BBQ, που παρέχουν στους Επισκέπτες τους μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, όπου η φινέτσα συναντά τη διακριτική πολυτέλεια. 
 Το πρόγραμμα Πράσινοι Ηγέτες του TripAdvisor – που είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος παγκοσμίως - έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών και του International Tourism Partnership. 
Σκοπός του προγράμματος είναι να αναδεικνύει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που εφαρμόζουν ολοκληρωμένη περιβαλλοντική πολιτική, όπως εξοικονόμηση φυσικών πόρων, ανακύκλωση, εναλλακτικές μορφές ενέργειας κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου