Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Λαμπερός γάμος στη Ρόδο !!!


Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο στη Ρόδο ο Παναγιώτης Θεουλάκης και η Ανδριάνα Χατζηλαζάρου, σε έναν λαμπερό γάμο. 
Οι πάρα πολλοί και σημαντικοί καλεσμένοι, από τη Ρόδο, την Αθήνα και το εξωτερικό, δείγμα της εκτίμησης προς την οικογένεια Χατζηλαζάρου, αφού παρακολούθησαν μια λιτή και συνάμα επιβλητική τελετή, με τον -συγκινημένο- Γιάννη Χατζηλαζάρου να παραδίδει τη  μοναχοκόρη του στο γαμπρό, απόλαυσαν ροδίτικη φιλοξενία στο Princess Andriana.
Ο διακριτικός στολισμός στην πισίνα που έγινε η δεξίωση, το εξαιρετικό μενού, οι ξένοι που είχαν "ακροβολιστεί" γύρω από το χώρο της δεξίωσης, η όμορφη μουσική που απογείωσε το κέφι, αλλά και  το τραγούδι του - γιατρού οφαλμίατρου- γαμπρού, προς τη νύφη, έκαναν το γάμο λαμπερό.
Και βέβαια η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι πρωϊας, στην παραλία, μπροστά από το ξενοδοχείο!!!
Με κίνδυνο να ξεχάσουμε πολλούς από τους καλεσμένους, τουλάχιστον από τον χώρο του Τουρισμού, είδαμε τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, τον Κώστα Κωνσταντινίδη των Atrium, τον Κώστα Μινέττο των ομώνυμων ξενοδοχείων, τον Γιάννη και Μαριέττα Παπαβασιλείου των ομώνυμων ξενοδοχείων, τον Γιάννη Μισθό του Amathus, κ.ο.κ..
Είδαμε ακόμη τον περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, τον βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη, τον τέως βουλευτή Γιάννη Παρασκευά και άλλους πολλούς!!!









Να ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένα τα παιδιά.
Τις καλύτερες ευχές και αγάπη και από εμάς!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου