Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Βραβεύσεις μελών του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου


Βραβεία σε έξι επιχειρήσεις απένειμε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά και συνεργασία τους, αλλά και το γεγονός ότι έχουν ήδη διανύσει πάνω από πέντε δεκαετίες ως μέλη του φορέα. 
Τα βραβεία, τα οποία απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια του Δείπνου που παραχώρησε το Επιμελητήριο μετά το τέλος της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου, στην Αθήνα, έλαβαν οι εταιρείες: 
- Πετσιάβας ΑΕ - Αποτελεί μέλος του Επιμελητηρίου από το 1949. 
- Μανίκας Λεωνίδας – Μέλος του Επιμελητηρίου από το 1952. 
- ΝΙΤΡΑΜΜΩΝ - Καπογιάννης Μ. & Μ.Ι. ΟΕ. – Μέλος του φορέα από το 1952. 
- Κράλλης Ν. ΑΕ - Εντάχθηκε στο δυναμικό του φορέα το 1952 
- Giesecke & Devrient Ματσούκης ΑΕ - Ενεγράφη μέλος το 1955 
- Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ - Παραμένει στις τάξεις του Επιμελητηρίου από το 1956.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Μιχάλης Μαΐλλης, κατά την ομιλία του στο δείπνο, επεσήμανε τη συνεισφορά των γερμανικών επιχειρήσεων στην Ελληνική οικονομία, τονίζοντας ότι, καθ΄ όλη τη διάρκεια της κρίσης επέμειναν με επενδύσεις στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους στη χώρα, αλλά και στηρίζοντας την προσπάθεια του Ελληνικού λαού να εξέλθει από την ύφεση. Χορηγοί του Δείπνου της Γενικής Συνέλευσης ήταν οι: Allianz Hellas, Alpha Bank, Athens International Airport, Attica Bank, Robert Bosch, Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία, Ergo Insurance, Eurosol Hellas, Louis Cruises, Lufthansa German Airlines, Manpower Group, Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, OTE/COSMOTE, Rohde & Schwarz, Siemens, Spie Hellas και ΣΧΣ ΑΤΕΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Andreadis Audiovisual, Athenaeum Intercontinental Athens, Κτήμα Εύχαρις, Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, Kyparissia Beach Hotel, Porto Tango Hotel Tinos και Power Hellas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου