Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου...


το Cactus Royal Spa & Resort 5*, μέλος των Cactus Hotels!!! 


Στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου περιλαμβάνεται πλέον το Cactus Royal, το οποίο κατέκτησε το βραβείο Award 2014 από το Ηoliday check, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό website. Το βραβείο θα απονεμηθεί τον Μάρτιο στην διεθνή έκθεση τουρισμού του Βερολίνου ( ΙΤΒ ). Σημειώνεται ότι στην περυσινή ΙΤΒ το ξενοδοχείο είχε συμπεριληφθεί ανάμεσα στα 467 κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου που βραβεύτηκαν για την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους για τη σεζόν 2012 Holiday Check. 
Επιπροσθέτως τον Σεπτέμβριο του 2013, το ξενοδοχείο του Νίκου Χαλκιαδάκη στη Σταλίδα, είχε βραβευτεί με το διεθνές οικολογικό σήμα ποιότητας Green Key από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) για το 2013.
Το Green Key απονέμεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα και που πληρούν ένα σύνολο περιβαλλοντικών κριτηρίων που ζητούνται από το Foundation for Environmental Education (FEE), τη διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση με αποστολή την περιβαλλοντική εκπαίδευση ανά τον κόσμο, ενώ εθνικός συντονιστής του προγράμματος αυτού για την Ελλάδα είναι Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ). 

Και σε άλλα με υγεία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου