Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Nέες διακρίσεις στο Porto Carras Grand Resort

 

-Τρεις Γαλάζιες Σημαίες στις δύο ακτές και τη μαρίνα

-Με το Green Key βραβεύθηκαν τα δύο ξενοδοχεία και η Βίλα Γαλήνη




Νέες διακρίσεις προστέθηκαν τελευταία στη λίστα των διακρίσεων του Porto Carras Grand Resort. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ακτές αλλά και η μαρίνα του συγκροτήματος βραβεύθηκαν, για μία ακόμη χρονιά, με Γαλάζιες Σημαίες, ενώ παράλληλα με το οικολογικό σήμα Green Key Eco Label βραβεύθηκαν τα δύο ξενοδοχεία και η Βίλα Γαλήνη του συγκροτήματος.
Πιο αναλυτικά, τα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Κρίσεων και η Συντονιστική Επιτροπή του Προγράμματος της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, κατά τον έλεγχο που διεξήγαγαν αξιολόγησαν, για μία ακόμη φορά, θετικά την οργάνωση και καθαριότητα των ακτών και της μαρίνας του Porto Carras Grand Resort και επιβράβευσαν την αδιάλειπτη τήρηση των αυστηρών Κριτηρίων του Προγράμματος.

 
Οι «Γαλάζιες Σημαίες» - με τις οποίες βραβεύεται το Porto Carras Grand Resort ανελλιπώς τα τελευταία δεκατρία έτη - αποδεικνύουν την εξαιρετική ποιότητα των θαλασσίων νερών και των παραλιών του Συγκροτήματος, ενώ η πρόσφατη αναγνώριση του Συγκροτήματος ως Quality Coast Top Business Partner από την Ευρωπαϊκή Ένωση Παραλιών και Παράκτιων Περιοχών (European Coastal and Marine UnionEUCC, με σκοπό τη διατήρηση καθαρών θαλασσών και ελκυστικών παράκτιων περιοχών, τόσο για τον άνθρωπο όσο και για την ίδια τη φύση) και η κατάταξή του στους Top100 Quality Coast Destinations από την ίδια Αρχή, αποτελεί μια επιπλέον αναγνώριση. Η δε μαρίνα Porto Carras, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001: 2008.
Οι «Γαλάζιες Σημαίες», με τις οποίες βραβεύεται συνεχώς από το 2000 έως σήμερα το Porto Carras Grand Resort, μαζί με την πρόσφατη βράβευση των δύο ξενοδοχείων και της Βίλας Γαλήνη με το οικολογικό σήμα Green Key Eco Label, καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις συντονισμένες ενέργειες του συγκροτήματος που εδώ και δεκατρία χρόνια, με ένα πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα επενδυτικό πρόγραμμα, αποτελεί πρότυπο τουριστικό και οικολογικό προορισμό. Με παράδοση στη φιλοξενία, αλλά και σεβασμό στη φύση, το Porto Carras Grand Resort διαθέτει: εργοστάσιο αφαλάτωσης θαλάσσιου και παραγωγής πόσιμου ύδατος, τριτοβάθμιο βιολογικό καθαρισμό, βιολογικές καλλιέργειες, ανάπτυξη χλωρίδας, προστασία πανίδας, συστηματική ανακύκλωση και ποιοτικό έλεγχο προϊόντων. Η συνέπεια και αφοσίωση του Porto Carras Grand Resort στην οικολογική ισορροπία, αποδεικνύει εμπράκτως ότι η επιχειρηματική ανάπτυξη μπορεί και πρέπει να συνυπάρχει με το σεβασμό στο περιβάλλον, με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη.
Μία ακόμα διάκριση για το Porto Carras Grand Resort: και τα δύο ξενοδοχεία του συγκροτήματος, Porto Carras Meliton 5* και Porto Carras Sithonia 5*, αλλά και η μοναδική Villa Galini,  βραβεύθηκαν για μία ακόμη χρονιά με το οικολογικό σήμα ποιότητας Green Key Eco Label! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου