Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Πολύ σημαντική προβολή για τη Ρόδο



- Ο Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ Δυναμικά στις Τηλεοπτικές Παραγωγές 

Ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, σε συνεργασία την Εταιρία Τηλεοπτικών Παραγωγών Tresor TV Productions GMBH του Μονάχου Γερμανίας, θα φιλοξενήσει τον τηλεοπτικό σταθμό RTL 2, το οποίο θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στη Ρόδο για την τουριστική εκπομπή “Holidate”. 
Στο πλαίσιο της εκπομπής αυτής, ο Οργανισμός φρόντισε να προταχθούν τα δυνατά σημεία του Τουριστικού Προορισμού της Ρόδου, καθώς η εκπομπή προβάλλει κυρίως την ελκυστικότητα των προορισμών. 
Το περιεχόμενο του επεισοδίου που αφορά τη Ρόδο, αναδεικνύει τη συνεχή ηλιοφάνειά του νησιού, τις παραλίες, αλλά και τα ειδυλλιακά τοπία, τα οποία θα αποτελέσουν το κίνητρο για τρία ζευγάρια νέων να δώσουν υπόσχεση δέσμευσης μεταξύ τους. 
Πρόκειται για ένα εναλλακτικό σενάριο προβολής και διαφήμισης των τουριστικών προορισμών, πρωτότυπο και άκρως ενδιαφέρον. 
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο και θα διαρκέσουν τρεις βδομάδες.

Η νέα εκπομπή “Holidate” θα μεταδοθεί από το Γερμανικό Τηλεοπτικό Κανάλι, RTL 2 τον ερχόμενο Αύγουστο.
Ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού έχει ήδη φροντίσει την υποδοχή του τηλεοπτικού συνεργείου, αλλά και τις ανάγκες που απαιτούνται εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την ικανοποίησή του για την επιλογή της Ρόδου ως έναν από τους ελκυστικότερους και καταλληλότερους τουριστικούς προορισμούς για τηλεοπτικές παραγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου