Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ο ΣΕΤΕ διαφημίζει το πρόγραμμα των 10.000 θέσεων εργασίας...


...στον Τουρισμό, στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ !!!

- ΒΙΝΤΕΟ - Τα δάκρυα του προέδρου της ΟΛΜΕ. Αυτή η κατοχική κυβέρνηση των δοσιλόγων έκανε ΟΛΗ την Ελλάδα να κλαίει με λυγμούς. 
- ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΗΤΕΣ! - 1500 ευρώ τόκο το δευτερόλεπτο πληρώνει η Ελλάδα στο Ρότσιλντ και τους υπόλοιπους Εβραίους τραπεζίτες! Το ρολόϊ του εθνικού μας χρέους! 
- Νέα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ συνέντευξη του Νίκου Κατσαρού για τους αεροψεκασμούς, HAARP, μετεωρολογικά όπλα, Monsanto! 
- ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ "PANOPTICON" ΤΩΝ ILLUMINATI - Μυστικές αδελφότητες και απόκρυφες κοινότητες 
- ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ''Allahu Akbar'' ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ''ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ '' ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ !!! 
- Φρικτό Βίντεο: Ραββίνος τα παραδέχεται ΟΛΑ..."Σκοτώνουμε κάθε χρόνο 300 χιλιάδες παιδιά μόνο στις ΗΠΑ - Στα McDonald's τρώτε το κρέας των παιδιών σας"!!! (Δείτε το πριν το κατεβάσουν)


Αυτά είναι μερικά μόνο θέματα  του http://www.katohika.gr/ ή ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, ενός ιστότοπου στον οποίο μπορείτε να μπείτε για να διαπιστώσετε μόνοι σας το περιεχόμενο και την στρατηγική του
( sic )  και στον οποίο ο ΣΕΤΕ διαφημίζει με μπάνερ το πρόγραμμα των 10.000 θέσεων εργασίας (!!!).
Βέβαια ενημερώσαμε αμέσως μόλις το είδαμε τον Ανδρέα Ανδρεάδη και μετά από λίγο το μπαννεράκι κατέβηκε, αλλά...
Παράλληλα το τηλεοπτικό σποτάκι που δημιουργήθηκε για το ίδιο πρόγραμμα και παίζει σε κάποια κανάλια, είναι επιεικώς ερασιτεχνικό, για να μην πω τίποτα χειρότερο...

Ελπίζω η προβολή της Ελλάδας που θα κάνει η Marketing Greece να είναι υψηλότερου επιπέδου και να μην γίνει στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ...   

3 σχόλια:

  1. Ειμαι ο ιδιοκτητης του κατοχικα νεα και μολις ενημερωθηκα για το ψευδες και μαλλον στημενο αρθρο σας ... Το οποιο οφελειτε να καταργησετε η να δηλωσετε δημοσια οτι κανατε καποιο λαθος απο αγνοια.Το κατοχικα νεα δεν διαφημιζει κανεναν απο τους φορεις που ψευδως αναφερεται στους αναγνωστες σας , το κατοχικα νεα συνεργαζεται με την google σε θεματα διαφημισεων και η google μοιραζει τα μπανερς σε ολους ! Εχετε απαξιωτικη γλωσσα για το εργο μας ενημερωτικα να σας ενημερωσουμε οτι ειμαστε στην παγκοσμια καταταξη στην θεση 16.000 ...μαλλον εσεις μας θεωρειτε καποιο μπακαλικο που δεν αξιζουμε να εχουμε διαφημισεις επιπεδου μαρκετινγκ greece ...να σας πουμε λοιπον αγαπητε οτι αν μας ζητουσε καποια εταιρια μαρκετινγκ να κανει διαφημιση στο μπλοκ μας απλα δεν θα το δεχομαστε!! Γιατι γνωριζουμε οτι τα προβληματα εινα πολυ πιο σημαντικα και πραγματικα απο ολα οσα ασχολειστε εσεις !Τωρα μιας και το να μας θεωρειτε μπακαλικο και να δημιουργειτε αρνητικη διαφημιση για εμας ειναι κακο για τα εσοδα μας(να μιλησω δηλαδη λιγο την γλωσσας σας) ζητω να καταργηθει η δημοσιευση σας , μετα απο συζητηση με τον νομικο μας συμβουλο ειναι σαφες οτι μπορουμε να κινηθουμε εναντιων σας για διαφυγοντα κερδει ...μιας και παλι μιλωντας στην γλωσσας του μαρκετινγ ...καθοδηγειτε εντεχνως εταιριες να μην διαφημιστουν σε εμας ....αναμενω αμεση απαντηση με το τι θα πραξετε ...σας στελνω και εμαιλ για νομικη μου καλυψη οτι ενημερωθηκατε .....Παρακαλω σε 24 ωρες αν δεν εχω λαβει γραπτη σας απαντηση και πραξη ακυρωσης του παραπανω αρθρου θα ξεκινησει αγωγη εναντιον σας για τους παραπανω λογους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουν καλύτερα και χειρότερα blogs κύριε stranger. Tιμουμε όλους όσοι έχουν παρουσία στο διαδίκτυο.. Ούτε υποστήριξαμε ότι ανακαλύψαμε την πυρίτιδα. Υπάρχουν όμως διαφορετικά κοινά και αυτό τονίσαμε. Εμείς ασχολούμαστε με επιχειρηματικά θέματα και κυρίως τουριστικά. Ως εκεί φτάνουμε και δεν έχουμε άλλες φιλοδοξίες. Κατα τα λοιπά σας ευχόμαστε να μπείτε στα 1000 κορυφαία blogs στον κόσμο. Τα περι μπακάλη δεν μας αφορούν και δεν καταλαβαίνουμε γιατί το αναφέρετε. Καλή συνέχεια και επιτυχία στο έργο σας.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ stranger
    Είναι προφανές ότι υπήρξε παρερμηνεία σχετικά με την ανάρτηση της 17.5.2013 στην ιστοσελίδα money-tourism.blogspot.com. Σημειώνω ότι, ουδέποτε χρησιμοποίησα απαξιωτικές ή μειωτικές εκφράσεις για την ιστοσελίδα katohika.gr, όπως εσφαλμένα υποστηρίζεις στο σχόλιό σου. Με διάθεση αυστηρά κριτική αναφέρθηκα στην αναντιστοιχία του περιεχομένου και του σκοπού μιας συγκεκριμένης διαφήμισης ενός Συνδέσμου (μη κερδοσκοπικού) με το ύφος της ιστοσελίδας σου και τη θεματολογία της. Αυτή είναι μία άποψη που είμαι ελεύθερος να εκφράζω δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο επιλέγω κάθε φορά κατά την ανέλεγκτη κρίση μου, πολλώ δε μάλλον, όταν πρόκειται για το γνωστικό μου αντικείμενο. Είναι, επίσης, απόλυτα θεμιτό να επιχειρώ να πείσω τους εμπλεκόμενους για τις απόψεις μου διατυπώνοντας σχετικά επιχειρήματα, τα οποία συνοδεύονται από στοιχεία. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε σκοπός δημιουργίας προβλημάτων σε σένα προσωπικά, τους συνεργάτες και την επιχείρησή σου. Για όλους του ανωτέρω λόγους θα αναρτήσω τη συγκεκριμένη διευκρίνιση με την πεποίθηση ότι σε ικανοποιεί πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή