Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Οι βραβεύσεις των Περιφερειών, οι απουσίες...

...και οι ωραίες "αντιπεριφερειαρχίνες" που έκλεψαν την παράσταση 

- Απαράδεκτη η απουσία των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας, Κρήτης, Αττικής και Στερεάς Ελλάδας
- Όπως είπε γνωστός ξενοδόχος "αν δεν μπορούμε με 17 εκ. τουρίστες να στηρίξουμε ως χώρα μια τουριστική έκθεση, τι να πώ..."

Η διοίκηση της HELEXPO, αφού "εξάντλησε" κυριολεκτικά όλες τις παροχές και τις εκπτώσεις για να συμμετάσχουν όλες οι Περιφέρειες της χώρας, όπως θα ήταν περίπου αυτονόητο δηλαδή σε μια "οικονομικά πολτισμένη χώρα", όπου οι εκθέσεις εκτός των άλλων τροφοδοτούν τις τοπικές οικονομίες, χθες βράβευσε και τις Περιφέρειες που συμμετέχουν στην έκθεση, στην τελετή των εγκαινίων, αμέσως μετά την ομιλία της υπουργού Όλγας Κεφαλογιάννη. Παραφωνία η μη συμμετοχή των Περιφερειών Αττικής, Δυτικής Ελλάδας και Κρήτης, οι οποίες προφανώς ασχολούνται με πιο σοβαρά πράγματα...

Την παράσταση όμως έκλεψαν οι δύο αντιπεριφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου και Πελοποννήσου κυρίες Λίτσα Φτακλάκη και Κων/να Νικολάκου, και λόγω εμφάνισης. Έτσι μαζί με την καλλίπυγο υπουργό, "έφτιαξαν" μια πολύ ωραία ομάδα.


Παραλαμβάνοντας το βραβείο η κα. Φτακλάκη, αφού ευχαρίστησε,τόνισε τη σημασία του Τουρισμού για τα εκατοντάδες νησιά του Νοτίου Αιγαίου, σημειώνοντας ότι αποτελεί πρωτη προτεραιότητα της Περιφέρειας και των οργάνων της.
Από την πλευρά της περισσότερες αρμοδιότητες στις Περιφέρειες ζήτησε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα. Νικολάκου, η οποία δεσμεύτηκε για σημαντικές παρεμβάσεις της ΠΠ στον Τουρισμό.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου